h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç, sanayi esnafını ziyaret etti

Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç, sanayi esnafını ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sanayi Mahallesi'nde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır da ziyarette yer aldı. Başkan Büyükkılıç, esnafa misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederken, esnafın taleplerini hızlı bir şekilde yerine getirdiklerini belirtti ve her tarafa hizmet götürdüklerini vurguladı. Esnaf da başkana teşekkür ederek, emeklerine sağlık dileğinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sanayi Mahallesi’nde faaliyet gösteren sanayi esnafını ziyaret ederek, başarılar diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı, esnaf dostu bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürürken, Sanayi Mahallesi’ndeki esnafı da hiçbir zaman yalnız bırakmadığını gösterdi. Başkan Büyükkılıç, her fırsatta esnafın kapısını çalarak, misafir olmaktan büyük mutluluk duyuyor. Bu doğrultuda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır ile birlikte Sanayi Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın samimi misafirperverlikleri ve ilgileriyle karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı, esnafa hayırlı ve bol kazançlar diledi. Esnafın taleplerini anında yerine getirmek için ilgili birimleri arayarak çözümler üreten Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, “Sizlerin dualarıyla çalışıyoruz. Uygulamalarımızla örnek olacak ve Allah’ın izniyle sizlere layık olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın felsefesi, bizim de felsefemizdir” şeklinde konuştu.

“Parti Ayırmıyorsunuz, Her Yöne Hizmet Gidiyor”

Esnaf da Başkan Büyükkılıç ve ekibine sağladıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, bir Sarız esnafı, “Memduh başkana, Baki başkana, arkasında sizler olduğu sürece Sarız böyle olmazdı. Siz parti ayrımı yapmıyor, herkese hizmet götürüyorsunuz. İşiniz rast gelsin. Allah sizin yokluğunuzu göstermesin” ifadelerini kullandı. Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır da Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Emekleriniz için size teşekkür ederim” dedi.

Kayseri, küresel bir araştırmada örnek gösterilen bir büyükşehir oldu.

Sıradaki haber:

Kayseri, küresel bir araştırmada örnek gösterilen bir büyükşehir oldu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.