h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kayseri Üniversitesi ve Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Arasında İki Ayrı Protokol İmzalanması Gerçekleşti

Kayseri Üniversitesi ve Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Arasında İki Ayrı Protokol İmzalanması Gerçekleşti

Kayseri Üniversitesi ile Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi arasında 'Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Uluslararası Birleşmiş Milletler Model Konferansı 2024 (Munos24)' Projesi için iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, sosyal, bilimsel ve kültürel iş birliği de sağlanacak. Kayseri Üniversitesi Rektörü, protokolün gençlerin üniversiteye hazırlanmalarına yardımcı olacağını belirtirken, hayırsever Osman Ulubaş'ın eğitime yaptığı katkılardan da bahsetti. Rektör ayrıca, Kayserili hayırsever iş insanı Mehmet Altun tarafından yapılacak teknik kampüsün de önemine vurgu yaptı.

Kayseri Üniversitesi ile Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi arasında, “Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Uluslararası Birleşmiş Milletler Model Konferansı 2024 (Munos24)” Projesi için iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, sosyal, bilimsel ve kültürel iş birliği üzerine de anlaşma sağlandı. İmza törenine, Kayseri Üniversitesi Rektörü ve Üst Yöneticileri, Osman Ulubaş ve Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi yöneticileri katıldı. Kayseri Üniversitesi Rektörü, gerçekleştirilen protokollerin ülkemizin geleceği olan gençler için önemli çalışmalara imkan sağlayacağını belirtti. Aynı zamanda, Kayseri’nin eğitim alanında Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasına girmesinde hayırseverlik faaliyetlerinin büyük bir rol oynadığına da dikkat çekti. Protokolü imzalayan hayırsever iş insanı Osman Ulubaş, bu anlaşmanın vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diledi. Okul Müdürü de protokolün öğrenciler için faydalı olacağına inandığını ifade etti.

Pekmezci, 5 Yıllık Görev Dönemini Değerlendirdi

Sıradaki haber:

Pekmezci, 5 Yıllık Görev Dönemini Değerlendirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.