h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın: “İnsan gücümüzü ilerleteceğiz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın: “İnsan gücümüzü ilerleteceğiz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelerek ekonomiyi güçlendirmek ve insan kaynağını geliştirmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Savunma sanayi ve diğer sanayi alanlarına odaklanarak ekonomiyi büyüteceklerini ifade eden Büyükakın, bu sayede esnafın da güçlendireceklerini söyledi. Ayrıca Başkan Büyükakın, şehirlerin yüksek teknoloji üreten fabrikalara sahip olması gerektiğini vurgulayarak eğitim sistemini desteklemenin önemine değindi. Gölcük ilçesinde ise kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği bilgisini paylaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnaf ve sanatkârlarla buluşmaya devam ediyor. Büyükakın, Gölcük ilçesinde düzenlenen Esnaf ve Sanatkâr Buluşmaları’nda yaptığı konuşmada, insan kaynağını geliştireceklerini ve ekonomiyi güçlendireceklerini belirtti. Savunma sanayi ve diğer sanayi alanlarına yönelik ekonomi oluşturacaklarını dile getiren Büyükakın, ekonomik büyümenin esnafın güçlenmesini sağlayacağını söyledi. Başkan Büyükakın, aynı zamanda eğitim sisteminin desteklenmesinin önemine değindikten sonra, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini ve depreme hazırlık konusunda önemli adımlar atıldığını vurguladı.

Bahçelievler’de İstihdam Buluşması: Bikariyer ile Geleceğe Adım Atın

Sıradaki haber:

Bahçelievler’de İstihdam Buluşması: Bikariyer ile Geleceğe Adım Atın

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.