h Dolar 33,9947 % 0.28
h Euro 37,8833 % 0.28
h Sterlin 44,9519 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,42 %0,43
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kocasinan ilçesinde gerçekçiliğini yitirmeyen bir tatbikat gerçekleştirildi

Kocasinan ilçesinde gerçekçiliğini yitirmeyen bir tatbikat gerçekleştirildi

Kocasinan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş birliğiyle belediye personeline yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta, yangın anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitimde, yangının çıkış sebepleri, sınıflandırılması, yangın söndürme yöntemleri ve acil durumlarda alarm ve tahliye planlaması gibi konular ele alındı. Belediye çalışanları, yangına müdahale etme ve yangını söndürme konusunda pratik yapma fırsatı buldu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, personel eğitimine büyük önem verdiklerini ve bu tarz eğitim çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirtti.

Kocasinan Belediyesi, personelinin eğitimi için Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile iş birliği yaparak yangın tatbikatı düzenledi. Tatbikat, belediye personeline yangın anında yapılması gerekenleri öğretmek ve uygulamalı olarak deneyimlemelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Eğitimde, yangının çıkış nedenleri, sınıflandırması, yangın söndürme maddeleri, acil durumda alarm ve tahliye planlaması gibi konular hakkında bilgiler verildi. Eğitim sonrasında katılımcılar, mutfak ocağı ve elektrikli aletlerde çıkan yangına nasıl müdahale edileceğini pratik olarak uyguladı. Tatbikat, itfaiye ekipleri tarafından kontrol edilen bir yangının yangın tüpü ile başarılı bir şekilde söndürülmesiyle sona erdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hizmetlerin yanı sıra personel eğitimine de büyük önem verdiklerini belirtti ve “Çalışanlarımızın bilgi birikimlerini artırmak için eğitim programları düzenliyoruz. Bu eğitimle birlikte, çalışanlarımız yangın durumunda en etkili müdahale yöntemlerini ve yapılması gerekenleri öğrenmiş oldular. Önceliğimiz, çalışanlarımızın güvenliğini sağlamaktır. Bu tür eğitim çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde düzenli aralıklarla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Karaman’da Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen kahramanlar anıldı

Sıradaki haber:

Karaman’da Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen kahramanlar anıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.