h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Körfez’deki şehitler için Ku’an-ı Kerim okuma etkinliği düzenlendi

Körfez’deki şehitler için Ku’an-ı Kerim okuma etkinliği düzenlendi

Körfez'de düzenlenen törende, MHP Körfez İlçe Başkanlığı tarafından şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Törene Körfez Belediye Başkanı, MHP İl Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı, MHP İlçe Başkanı ve şehit aileleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Programda yapılan dua sonrasında Körfez Belediye Başkanı, devletin terör örgütlerine gereken müdahaleleri yapmaya devam edeceğini belirtti.

Körfez’de Kur’an-ı Kerim Okunarak Şehitler İçin Dua Edildi

MHP Körfez İlçe Başkanlığı, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle şehitler için Kur’an-ı Kerim okutup dualar etti. Programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında şehitler için dua edildi. Başkan Şener Söğüt yaptığı açıklamada, “Vatan için şehitlik mertebesine ulaşmış tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz güçlüdür ve terör örgütlerine gereken cevabı vermektedir” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, İl Tarım Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’na katıldı

Sıradaki haber:

Başkan Büyükkılıç, İl Tarım Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’na katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.