h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Köyceğiz Beyobası’nda namaz vaktinde buluşan köylüler yürekleriyle birlikte Rabbimizin huzurunda toplandı.

Köyceğiz Beyobası’nda namaz vaktinde buluşan köylüler yürekleriyle birlikte Rabbimizin huzurunda toplandı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki sabah namazı buluşmasında İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz ve diğer din görevlileri tarafından namaz kıldırıldı. Yapılan etkinliğe Beyobası ve Köyceğizli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Buluşma sonrası ev sahibi cami imamı Murat Diler tarafından çorba ve kahvaltı ikramı yapıldı. Program, Kur'an-ı Kerim okuması, yemek duası ve Müftü Karagöz'ün teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü’nün Beyobası Mahallesi Karşıyaka Yıldırım Camii’nde düzenlediği sabah namazı buluşmasında bir araya geldiler. İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz’ün yönettiği sabah namazına katılan vaizler ve cemaat, güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Bu etkinlikte Beyobası Merkez Cami İmam Hatibi Sunay Keskin tarafından tesbihat gerçekleştirildi. Camii, misafirlerin ve İlçe Müftülüğü’nün organize ettiği sabah namazı buluşmasına katılan Beyobası ve Köyceğiz halkının ilgisiyle doldu. Buluşmanın ardından Karşıyaka Yıldırım Camii İmam-Hatibi Murat Diler tarafından misafirlere çorba ve kahvaltı ikramında bulunuldu. Program, İmam-Hatipler Osman Yılmaz ve Ali Akbulut tarafından yapılan Kur’an-ı Kerim okuması, yemek duası ve Müftü Karagöz’ün ev sahibi hocalara ve sabah namazı buluşmasına katılan cemaate teşekkür etmesiyle son buldu.

Beyobası Köyü’nde Sabah Namazı İçin Bir Araya Geldik

Sıradaki haber:

Beyobası Köyü’nde Sabah Namazı İçin Bir Araya Geldik

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.