h Dolar 34,2962 % 0.51
h Euro 37,2216 % 0.51
h Sterlin 44,7396 % 0.72
h Altın (Gr) 2.989,09 %1,19
h BIST100 8.970,27 %-0,36
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Köyceğiz’de, ‘Aile İçi İletişim’ konulu seminerler düzenleniyor

Köyceğiz’de, ‘Aile İçi İletişim’ konulu seminerler düzenleniyor

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen "Aile İçi İletişim" ve "Aile Değerleriyle Güçlüdür" seminerleriyle ailelere destek sağlıyor. Zeytinalanı ve Pınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen seminerlerde çocuk-aile ve öğretmen iletişimi güçlendiriliyor. Seminerlerde dini ve milli değerlerin vurgulanarak ailelerin bu değerlerle güçleneceği ifade ediliyor.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, ailelere yönelik “Aile İçi İletişim” ve “Aile Değerleriyle Güçlüdür” konulu seminer ve programlar düzenledi.

Müftülük Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Emine Okulu tarafından Zeytinalanı ve Pınar Mahallesi’nde “Aile İçi İletişim” konulu seminerler gerçekleştirildi. Bu seminerler, çocuk-aile ve öğretmen iletişimini güçlendirmeyi amaçlamaktadır ve her ay düzenli olarak farklı kurslarda devam etmektedir. Seminerlerde, dini ve milli değerlerin insanın, doğanın ve evrenin varoluşunu kuşatan nihai bir anlama yönelme ve buna uygun şekilde yaşamı düzenleme yönelimi olarak ifade edildiği belirtilmektedir. Bu değerler arasında dindarlık, maneviyat, şahadet, yetimi korumak, helal kazanç, tevekkül, aile bağları, yardımseverlik, birlikte hareket etme, ikram etme ve teslimiyet gibi unsurlar ön plana çıkmaktadır. Bu değerlerin aileleri güçlendireceği vurgulanmaktadır.

Koyunlar, yavrularını dünyaya getirme sürecine girdi!

Sıradaki haber:

Koyunlar, yavrularını dünyaya getirme sürecine girdi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.