h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Köyceğiz’de öğrenciler, dönem sonu etkinliği kapsamında ok uçurma etkinliği gerçekleştirdi

Köyceğiz’de öğrenciler, dönem sonu etkinliği kapsamında ok uçurma etkinliği gerçekleştirdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki tüm okullarda karne öncesi gerçekleştirilen "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla büyük bir ilgiyle sürdü. Kültürel, sanatsal ve spor aktivitelerinin yanı sıra geleneksel Türk okçuluğu da öğrenciler ve öğretmenler tarafından ilgiyle takip edildi. Köyceğiz Atatürk Ortaokulu'ndaki hayır panayırında öğrenciler, Türk Okçuluğu Hakemi Müberra Uçar eşliğinde ok atma deneyimi yaşadı.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Dönem Sonu Faaliyet Haftası”, tüm okullarda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Sanat, spor ve geleneksel kültürün yaşatıldığı bu haftada, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun bir ilgi gösteriyor. Köyceğiz Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen hayır panayırında, Geleneksel Türk Okçuluğu Hakemi Müberra Uçar, öğrencilerin ve öğretmenlerin ilgiyle katıldığı ok atma etkinliği gerçekleştirdi. İlk kez yay ve ok eline alan çocuklar, Türk Okçuluk tarihini öğrenme ve pratik yapma fırsatı buldu.

Köyceğiz’de gerçekleşen etkinlikte öğrenciler ok uçurmanın keyfini yaşadılar

Sıradaki haber:

Köyceğiz’de gerçekleşen etkinlikte öğrenciler ok uçurmanın keyfini yaşadılar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.