h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Köyceğiz’de şehitlerimizin hatırası yaşatıldı

Köyceğiz’de şehitlerimizin hatırası yaşatıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen askerler için okullarda tören düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü, törende yer aldı ve şehitlere minnettarlık ifade etti. Şehitlerimizin ruhları için dua edildi.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, tüm ülkede olduğu gibi Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerleri anma törenleri düzenlendi. Törenlerde, aziz şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan da, Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bir törene katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Karahan, “Vatan için canını veren aziz şehitlerimizi ve Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen askerlerimizi anmak, minnettarlığımızı göstermek amacıyla okullarımızda törenler düzenlendi. Pençe-Kilit Harekâtı’nda çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimiz sonsuz makamlara, cennet mekânlarına kavuşsun. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

Mimar Sinan’da Yolun Yarısı Tamamlandı: İşte Son Durum

Sıradaki haber:

Mimar Sinan’da Yolun Yarısı Tamamlandı: İşte Son Durum

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.