h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Köyde yolu tıkanan çocuğa yardım için ekipler harekete geçti

Köyde yolu tıkanan çocuğa yardım için ekipler harekete geçti

Hakkari Yüksekova ilçesinde kardan kapanan köyde rahatsızlanan bir çocuk, İl Özel İdaresi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından hastaneye ulaştırıldı. 2,5 yaşındaki çocuğun yakınları, köy yolunun açılması için yardım istedi. Ekiplerin çalışması sonucunda yol ulaşıma açıldı ve çocuk köyde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alındı. 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuk tedavi altına alındı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, bir köyün yolu kardan kapanınca, 2,5 yaşındaki bir çocuk rahatsızlandı. İl Özel İdaresi ekipleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri sayesinde çocuk hastaneye yetiştirildi.

Onbaşılar Köyü Çobanpınar Mezrası, Yüksekova ilçesine yaklaşık 40 kilometre mesafede yer alıyor. Bu köyün yolu kardan kapanınca, küçük çocuğun yakınları Yüksekova İlçe Özel İdaresi Şantiye Şefliği’nden yardım istedi. Yardım isteğini alan ekipler, hemen köy yolunun açılması için çalışmalara başladı.

Ekiplerin özverili çalışmaları sonucunda, köy yolunun tekrar trafiğe açılması sağlandı ve mahsur kalan çocuğa ilk müdahale köyde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ardından, ambulansa alınan çocuk, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleriyle birlikte Yüksekova Devlet Hastanesi’ne ulaştırılarak tedavi altına alındı.

Muğla’da toplu taşıma duraklarında şehitlere vefa mesajı yazıldı.

Sıradaki haber:

Muğla’da toplu taşıma duraklarında şehitlere vefa mesajı yazıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.