h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kozanlıların binlercesi, şehitlerimizi anmak için sokağa çıktı

Kozanlıların binlercesi, şehitlerimizi anmak için sokağa çıktı

Adana'nın Kozan ilçesinde binlerce kişi, şehitler için Türk bayrakları ile yürüyüş düzenledi. Terör örgütlerine lanet yağdıran ve Mehmetçiklere destek veren vatandaşlar, şehitler için saygı duruşunda bulundu. Şehit Aileleri Derneği Başkanı, güvenlik güçlerine olan desteğini dile getirerek duygusal anlar yaşandığını ifade etti. Yürüyüş sonrası ise Kur'an-ı Kerim okunarak operasyondaki Mehmetçikler için dua edildi.

Kozan ilçesinde binlerce vatandaş, şehitler için bir araya geldi ve Türk bayraklarıyla yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe yaklaşık 3 bin kişi katılırken, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’ndan başlayarak Türk büyükleri heykeline kadar devam etti. Vatandaşlar, “Kahrolsun PKK”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ve “Mehmetçik Yanındayız” sloganları atarak terör örgütlerine lanet yağdırdı. Yürüyüş sırasında, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit düşen 9 Mehmetçikin isimleri anons edildi ve vatandaşlar hep bir ağızdan “Burada” diyerek cevap verdi. Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Yürüyüşün ardından, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Sümmani Göztaş bir açıklama yaparak, güvenlik güçlerine her zaman destek verdiklerini belirtti ve binlerce vatandaşın Türk bayraklarıyla sokaklara çıkmasının duygusal anlar yaşattığını ifade etti. Ayrıca, şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak operasyondaki Mehmetçikler için dua edildi.

Bıyıklı Mahallesi’ne Futbol Sahası Müjdesi: Yeni Bir Spor Alanı Yapılacak

Sıradaki haber:

Bıyıklı Mahallesi’ne Futbol Sahası Müjdesi: Yeni Bir Spor Alanı Yapılacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.