h Dolar 34,1980 % 0.22
h Euro 37,1093 % 0.22
h Sterlin 44,5930 % 0.32
h Altın (Gr) 2.978,09 %0,82
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kuşadası Belediyesi’nin “Acil Müdahale Birimi” tarafından toplam 7 bin 780 talep çözüme kavuşturuldu

Kuşadası Belediyesi’nin “Acil Müdahale Birimi” tarafından toplam 7 bin 780 talep çözüme kavuşturuldu

Kuşadası Belediyesi tarafından faaliyete geçen Acil Müdahale Koordinatörlüğü, 3 yıl içinde 7 bin 780 acil talebi çözüme kavuşturdu. Ekipler, 7/24 mesai yaparak kent genelinde yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için çalışmalar yürüttü. Hızlı ve etkili müdahaleleriyle takdir toplayan ekipler, vatandaş memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla hareket etti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Acil Müdahale Koordinatörlüğü'nün belediyeciliğin en hızlı hali olduğunu belirtti ve ekiplere teşekkür etti.

Kuşadası Belediyesi, 3 yıl önce kurulan ‘Acil Müdahale Koordinatörlüğü’ ile kent genelindeki sorunları anında çözmeye devam ediyor. Kuruluşundan bu yana 7 bin 780 acil talebi çözen ekipler, mesai kavramı gözetmeden özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar da bu hızlı ve etkili müdahaleleri takdirle karşılıyor.

Kuşadası Belediyesi, Mart 2021’de kurulan Acil Müdahale Koordinatörlüğü Birimi ile kentte meydana gelebilecek her türlü sorunu en kısa sürede çözmeyi hedefliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan 6 araç ve 18 personelle çalışan Acil Müdahale Koordinatörlüğü, yol tamiratları, ağaç budamaları, sokak temizlikleri ve park bakımları gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor. Özellikle yağışlı günlerde, yağmur suyu hatları, yollar ve yol kenarlarında gerçekleştirdikleri temizlik ve bakım çalışmaları, olumsuzlukların önüne geçilmesini sağlıyor.

Acil Müdahale Koordinatörlüğü, 1 Mart 2021 ile 29 Aralık 2023 tarihleri arasında Güvercin Masa, WhatsApp ihbar hattı, e-posta ve sosyal medya üzerinden ulaşan 7 bin 780 acil talebi başarılı bir şekilde çözüme kavuşturdu. Kuşadası Belediyesi, Başkan Ömer Günel’in liderliğinde 5 yıldır hizmetlerini vatandaş memnuniyetine odaklayarak sürdürüyor. Sahada özverili bir şekilde çalışan Acil Müdahale Koordinatörlüğü ekibi de takdir topluyor.

Yeni yılda da kent genelindeki sorunları en kısa sürede çözmek için yoğun mesai harcayan Acil Müdahale Koordinatörlüğü ekibi, şimdi de Güzelçamlı Mahallesi’nde görev yapıyor. Bu kapsamda, Abbas Efendi, Adnan Menderes ve Nuri Yetmişbeş caddelerindeki bozulmaları kilit parke taşı döşeyerek hızlı bir şekilde gideriyorlar.

Belediye Başkanı Ömer Günel, göreve geldikleri günden bu yana Kuşadalıların memnuniyeti için çalıştıklarını belirtti ve Acil Müdahale Koordinatörlüğü’nün kentteki sorunları en hızlı şekilde çözen bir birim olduğunu vurguladı. Turizm kenti olan Kuşadası’nın hızla büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyen Günel, kaliteli hizmet üretirken aynı zamanda eksikleri gidermek için hızlı olmanın önemine dikkat çekti. Başkan Günel, Acil Müdahale Koordinatörlüğü’nde görevli ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Tarsus Doğa Parkı, son bir yılda 400 bin kişiyi ağırlayarak yoğun ilgi gördü

Sıradaki haber:

Tarsus Doğa Parkı, son bir yılda 400 bin kişiyi ağırlayarak yoğun ilgi gördü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.