h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kuşadası’ndaki öğrenciler, sevimli dostlarını besledi

Kuşadası’ndaki öğrenciler, sevimli dostlarını besledi

Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler, merkezde sokak hayvanlarının sağlık durumu ve bakımı hakkında bilgilendirildi. Geziden sonra öğrenciler, sahipsiz hayvanlar için getirdikleri mamaları teslim etti. Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, modern ve donanımlı bir merkez olarak hizmet veriyor. Müzik yayını ve çevre düzenlemeleriyle etkileyici bir ortam yaratılan merkezde, röntgen ve yoğun bakım üniteleri de bulunuyor.

Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı

Kuşadası’da bulunan Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ömer Günel’in destekleriyle yeniden düzenlenen merkez, sokak hayvanlarının tedavisi ve bakımı konusunda bilgi edinmek isteyen öğrencilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde merkezi ziyaret etti. Burada yetkililer ve veterinerler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldılar ve sokak hayvanlarının sağlık durumuyla ilgili bilinçlendirildiler. Öğrenciler, yavru kedi ve köpeklerle yakından ilgilenirken, merkezin huzurlu atmosferinde keyifli bir zaman geçirdiler.

Ziyaretin sonunda öğrenciler, beslemek için getirdikleri mamaları görevlilere teslim etti. Bu şekilde sahipsiz hayvanların beslenmesine katkıda bulundular. Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, en modern ve donanımlı bir merkez olarak hizmet vermektedir. Müzik yayınlarıyla sokak hayvanlarının tedavi sürecine destek olunurken, çocuklar ve ziyaretçiler de rehabilitasyon edilen hayvanlarla keyifli vakit geçirebilmektedir.

Merkezde yapılan çevre ve peyzaj düzenlemeleriyle renkli bir atmosfer yaratılırken, röntgen, hemogram ve yoğun bakım üniteleri gibi tüm gereksinimlere de sahiptir. Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, bölgedeki çocuklara ve gençlere hayvan sevgisini aşılamak amacıyla eğitim gezilerini düzenlemeye devam edecektir.

Marmaris, turizmde büyük bir adım attı

Sıradaki haber:

Marmaris, turizmde büyük bir adım attı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.