h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Burdur’da bir basketbol antrenörü olan Mevlüt Gezer, maça çıkma cezası aldığı için oyuncularını motive etmek için ilginç bir yöntem denedi. Kendi maketini saha kenarına yerleştirmek isteyen Gezer, bu talebi reddedilince tribünden destek vermeye karar verdi. Antrenörün bu hareketi, taraftarların ilgisini çekerken görenleri de gülümsetti.

Mevlüt Gezer, geçen yıl MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü ile Bahçeşehir Gençlik ve Spor Kulübü arasında gerçekleşen bir maçın ardından, karşı takım antrenörü tarafından hakaret edildiğini belirterek dava açtı. Dava sonucunda her iki antrenöre de 1 yıl maça çıkma cezası verildi. Ceza nedeniyle maçlara katılamayan antrenör Mevlüt Gezer, bu yılki iki takım arasındaki maçta oyuncularını motive etmek için ilginç bir yöntem denedi.

Gezer, MAKÜ G.S.K. ile Bahçeşehir G.S.K. U-16 açılış maçında, cansız bir mankene kendi maç kıyafetini giydirerek, yüzünde bir fotoğrafını yerleştirdi ve bu maketi saha kenarına koymak istedi. Ancak yetkililer, mankenin sahada yer almasına izin vermedi. Bunun üzerine taraftarlar, maketi yanlarına alarak tribünde destekledi. Maç boyunca taraftarların arasında bulunan maket, dikkat çekti ve izleyenlere tebessüm ettirdi.

Maça çıkma cezası aldığı için takımına nasıl destek olabileceğini düşünürken bu fikrin aklına geldiğini belirten antrenör Mevlüt Gezer, “Oyuncularımın motive olması için böyle bir şey yapma kararı aldık. Çünkü saha kenarında beni göremeyecekler. En azından beni andıran bu maketi görmeleri daha anlamlı oldu. Geçen yıl final maçından sonra karşı takımın antrenörü bana hakaret etti. Ben de bunu şahitlerimle birlikte yargıya taşıdım. Ancak maalesef olumsuz bir sonuçla karşılaştık. Her ikimiz de bir yıl boyunca maçlara çıkma cezası aldık. Bu yüzden çocuklara nasıl destek olabileceğimi düşünürken, erkek giyim sektöründe çalıştığım için iş yerindeki canlı mankenime bakarak böyle bir şey yapabileceğimi düşündüm. Gerekli izinleri aldıktan sonra bugün böyle bir şey yaptık. Umuyorum ki çocuklarım başarılı olacaklar” dedi.

Aydın’da trafik polisleri tarafından yayalara ve sürücülere yaya geçidi eğitimi veriliyor

Sıradaki haber:

Aydın’da trafik polisleri tarafından yayalara ve sürücülere yaya geçidi eğitimi veriliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.