h Dolar 34,1253 % 0.29
h Euro 38,1522 % 0.29
h Sterlin 45,4895 % 0.37
h Altın (Gr) 2.876,11 %1,67
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

Mahsur kalanlara yol üzerinde kumanya yardımı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir tanker kazası nedeniyle yolda kalan araç sürücülerine Türk Kızılayı tarafından kumanya dağıtıldı. Tankerin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, Ankara-Samsun karayolu trafiğe kapatıldı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Yamul araçların yaklaşık 3.5 saat boyunca bekletilmesinin ardından, Türk Kızılay Sungurlu Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kumanya dağıtıldı. Sürücüler ise gönüllülere teşekkür etti.

Çorum’un Sungurlu ilçesindeki Türk Kızılayı Sungurlu Şubesi, bir tanker kazası nedeniyle kapanan yolda bekletilen araç sürücülerine yardım eli uzattı. Sungurlu-Çorum karayolunun 15. kilometresinde Arifegazili Köyü yakınlarında meydana gelen kazada, benzin yüklü bir tanker kontrolünü kaybederek orta refüje devrildi. Tankerden sızan yakıt nedeniyle Ankara-Samsun karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, yaklaşık 3.5 saat boyunca yolda bekletildi. Ancak bu süreçte Türk Kızılay Sungurlu Şube Başkanı Kerim Mandıralıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, sürücülere kumanya dağıtarak destek oldular. Sürücüler, gönüllülere verdikleri desteğe teşekkür ettiler.

AK Parti ve CHP, beraber taşıma seçmen itirazı dile getiriyor

Sıradaki haber:

AK Parti ve CHP, beraber taşıma seçmen itirazı dile getiriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.