h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • “Manisa’ya nefes aldıracak yeni cider yolu için çalışmaların devamı hız kesmeden sürüyor”

“Manisa’ya nefes aldıracak yeni cider yolu için çalışmaların devamı hız kesmeden sürüyor”

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cider Yolu Projesi kapsamında 3 bin 200 metrelik yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Proje ile Menemen ile Cider yolu arasında alternatif yol oluşturulacak ve trafik akışı rahatlatılacak. Kamulaştırma çalışmaları da devam ediyor ve yıkım işlemleri tamamlandı. Projenin tamamlanmasıyla Manisa trafiği daha verimli bir hale gelecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla başlattığı Cider Yolu Projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu projenin bir parçası olarak, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bölgedeki 3 bin 200 metrelik yağmur suyu hattını döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlamak ve kent trafiğini rahatlatmak amacıyla başlatılan Cider Yolu Projesi tüm hızıyla ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, Cider yolunu İzmir’in Menemen ilçesine bağlamak ve Alparslan Türkeş Kavşağı bölgesindeki trafik sıkışıklığını azaltmak amacıyla başlatılan Cider Yolu Projesi kapsamında MASKİ Genel Müdürlüğü de 3 bin 200 metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Proje hakkında bilgi veren Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Manisa merkez trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılan Cider Yolu Projesi kapsamında toplamda 3 bin 200 metrelik yağmursuyu hattı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlandığında Büyükşehir Belediyemiz tarafından yol çalışması yapılacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ayrıca, kamulaştırma çalışmaları da sürdürülüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Mehmet Kara, Cider yolu ile Menemen yolu arasında kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Uzlaşma sağlanan hak sahiplerine ödemeler yapılarak binaların yıkımlarına devam edildiğini vurgulayan Kara, “Bölgedeki 58’inci bina da yıkıldı. Kamulaştırma süreci hala devam eden kalan binalar için hukuki işlemler sürüyor. Kamulaştırma çalışmaları tamamlandığında Muradiye ve Menemen güzergahını kullanacak araçlar için alternatif bir yol oluşturulacak ve aynı zamanda şehir merkezindeki trafik akışı daha düzenli hale getirilecek” dedi.

Sessiz lüks ve anlam dolu giyim sektöründe lider marka; Bonesmen

Sıradaki haber:

Sessiz lüks ve anlam dolu giyim sektöründe lider marka; Bonesmen

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.