h Dolar 34,1227 % 0.29
h Euro 38,1403 % 0.29
h Sterlin 45,4772 % 0.33
h Altın (Gr) 2.873,72 %1,58
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Market personeli artık eğitim sertifikalarını sahip

Market personeli artık eğitim sertifikalarını sahip

Bursa'da bir market zinciri olan Özhan Market, 499 çalışanına eğitim sertifikası verdi. Özhan Akademi ile Bursa Kalite Birliği'nin ortak projesi olan bu eğitimler, takım çalışması, liderlik ve zaman yönetimi gibi konularda uzman ve lider yetiştirmeyi amaçlıyor. Eğitimlerin sonucunda sertifika almaya hak kazanan çalışanlara bir tören düzenlendi. Özhan Akademi Müdürü, projenin temel hedefinin uzman ve lider yetiştirmek olduğunu belirtti ve gelecek yıllarda da ortak çalışmaların devam etmesini umduklarını söyledi.

Bursa’da bulunan yerel market zinciri, çalışanların eğitimine büyük önem vermeye devam ediyor. 499 market çalışanı daha eğitim sertifikasını almaya hak kazandı.

Özhan Akademi ve Bursa Kalite Birliği (KALBİR) tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen proje sayesinde, market çalışanları çeşitli eğitimlere tabi tutulmaktadır. Geçen yıl başlatılan proje kapsamında, takım çalışması, liderlik, zaman yönetimi gibi 10 farklı başlık altında eğitim verilerek uzman ve lider yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Bugüne kadar düzenlenen eğitimler sonucunda 499 çalışan sertifikalarını almıştır.

Yıl boyunca devam eden eğitim programının ardından sertifika almaya hak kazananların ödüllendirildiği bir tören düzenlendi. Törene, Özhan Market Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özhan, KALBİR Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kahraman ve birim müdürleri de katıldı. Törende, eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Eğitimler hakkında bilgi veren Özhan Akademi Müdürü Nehir Erdoğan Sarel, temel hedeflerinin uzman ve lider yetiştirmek olduğunu belirtti. Sarel, çalışanların bilgi, beceri ve davranışsal becerilerinin geliştirilmesini amaçladıklarını ifade etti. Projenin 2023 yılında başlatıldığını ve bugüne kadar uzmanlar, şefler, şef yardımcıları, yöneticiler dahil olmak üzere toplamda 499 çalışana sertifikalı eğitimler düzenlediklerini söyledi. Sarel, gelecek yıllarda da ortak çalışmaların devam etmesini umut ettiklerini belirtti

Ayvalık, sel felaketinin ardından toparlanmaya başlıyor

Sıradaki haber:

Ayvalık, sel felaketinin ardından toparlanmaya başlıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.