h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Meditown, sağlık turizmine büyük bir katkı sağlıyor

Meditown, sağlık turizmine büyük bir katkı sağlıyor

Bursa'da yeni nesil sağlık deneyimi sunan Meditown Sağlık Merkezi hizmete açıldı. Projede yer alan 32 modern muayenehane ile uluslararası taleplere cevap veren bir sağlık hizmetleri yerleşimi olma özelliği taşıyan Meditown, hem sağlık turizmi hem de karma yaşam konsepti sunuyor. Hekimlerin danışma hizmetleri birden fazla dil bilen profesyoneller tarafından sağlanacak ve ilk etapta dünyanın 6 ülkesinde sağlık turizmi ofisleri kurulacak. Meditown, lüks konaklama, alışveriş imkanları ve çeşitli sosyal donatı alanları ile sağlık hizmeti deneyimini bir araya getiriyor. Bünyesinde yer alan AVM ve sağlık tesisinin yılda 15 milyondan fazla ziyaretçi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Meditown projesini hayata geçiren ATIŞ Grup, Bursa'ya katkı sağlayarak tıp alanında farklı deneyimler sunmayı hedefliyor. Meditown Sağlık Merkezi'nin açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok sağlık kuruluşunun temsilcileri katıldı.

Bursa’nın yeni nesil sağlık deneyimi Meditown hizmete açıldı. Atış Grup tarafından hayata geçirilen Meditown, karma yaşam konsepti içinde yer alan uluslararası taleplere cevap verebilen bir sağlık hizmetleri merkezi olarak dikkat çekiyor. Bu yenilikçi proje, 32 adet modern muayenehaneye ev sahipliği yapacak. Meditown Sağlık Merkezi, Bursa’nın en modern sağlık alanlarını sunmak amacıyla tasarlandı ve sağlık profesyonellerinin ve hastaların değişen ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda, luxury otel, alışveriş merkezi, yeme içme alanları ve rezidans gibi birçok sosyal donatıya da ev sahipliği yapacak olan Downtown’un önemli noktalarından biri olan Meditown Sağlık Merkezi, Bursa’ya yeni nesil sağlık hizmetleri sunacak.
Meditown’da yer alacak hekimler, sağlık turizmi ağına dahil olma imkanı bulacak ve danışma hizmetlerini birden fazla yabancı dil bilen profesyoneller sağlayacak. Ayrıca, bu hekimler, dünyanın farklı ülkelerinde bulunan Meditown’un sağlık turizm ofislerinden acente hizmeti alma imkanı da bulacak.
Meditown, lüks konaklama, dünya markalarıyla alışveriş olanağı, çeşitli yemek seçenekleri ve ferah muayenehaneler gibi birçok hizmet sunarak yaşamla iç içe bir sağlık deneyimi sunuyor. Ayrıca, çocuk oyun alanları, konferans salonları, alışveriş caddeleri ve sanat merkezleri gibi sosyal alanları da bünyesinde barındırıyor. Meditown’un AVM ve sağlık tesisini yılda 15 milyondan fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
ATIŞ Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Meditown’un Downtown projesinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, “Downtown Yaşam Merkezi’ni kurgularken sağlık sektörüne de yer vermek istedik. Bu nedenle Meditown projesini hayata geçirdik. Tıbbi teşhis ve tedavi merkezini Bursa’ya kazandırdığımız için mutluyuz. Uzman hekimleri bu merkezde farklı bir deneyimle buluşturduk. Buraya gelenler alışveriş yaparken aynı zamanda ufak sağlık sorunlarını da çözebilecekler. Diş sağlığından fizik tedaviye, kadın doğumundan estetiğe kadar birçok alanda uzman hekimler burada hizmet verecek. Bu hizmetler, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir role sahip. Talepler doğrultusunda bu konsepti başka şehirlere de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Yurt dışından gelen müşterilerimizi sağlık ve turizm alanında rahatlıkla ağırlayabileceğiz. Bursa’nın sağlık turizminde Meditown ile daha iyi bir ivme kazanacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Meditown Sağlık Merkezi’nin açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜRSAB Güney Marmara BTK Başkanı Murat Saraçoğlu, GÜMTOB Turizm Başkanı Buğra Artıç, Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdülkerim Baştürk, ATIŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Atış, ATIŞ Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Pars Toprak Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Erdönmez, Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Özkul, sağlık kuruluş temsilcileri ve sağlık turizm acenteleri katıldı. Açılışın ardından davetliler, sağlık ofislerini gezerek incelemelerde bulundular

EYBİLDER, Tüm Şehitler İçin ‘Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim’ Okutarak Anma Töreni Düzenledi

Sıradaki haber:

EYBİLDER, Tüm Şehitler İçin ‘Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim’ Okutarak Anma Töreni Düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.