h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Melikgazi Belediyesi, İldem’e ikinci bir akıl küpü şeklindeki kütüphane projesini hayata geçiriyor.

Melikgazi Belediyesi, İldem’e ikinci bir akıl küpü şeklindeki kütüphane projesini hayata geçiriyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, İldem Gesi Fatih Mahallesi'nde ikinci bir kütüphanenin hızla inşa edildiğini belirtti. Bu yeni kütüphane, 700 metrekarelik bir alanda 130 kişi kapasitesiyle gençlere hizmet verecek. Kütüphane, grup çalışma alanları, bireysel çalışma alanları, bilgisayar çalışma kabinleri ve kafeterya gibi bölümler içerecek. Başkan Palancıoğlu, gençlerin başarılarına katkıda bulunmak ve kitap okuma kültürünü teşvik etmek için Melikgazi'de 15 kütüphane açtıklarını belirtti.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, geleceğe ve insana yapılan yatırımların en değerli olduğunu vurgulayarak, İldem Gesi Fatih Mahallesi’nde ikinci bir kütüphanenin hızla inşa edildiğini hatırlattı.

15 kütüphane hizmetinin temelinde eğitim olduğunu belirten Başkan Palancıoğlu, “Melikgazi ilçemizde gençlerimizin başarı seviyelerini yükseltmek, kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak ve geleceklerine iyi şekilde hazırlanmalarına destek olmak amacıyla birçok mahallemizde akıl küpleri kurduk. 30.000’i aşan üye sayısıyla kütüphanelerimiz oldukça aktif durumda. Gençlerimiz kütüphanelerimizi yoğun bir şekilde kullanıyor ve beğeniyor. Öğrencilerimiz kütüphanelerde ders çalışırken, kitap okumanın bir kültür olduğunu yaşayarak kavramaya başlıyorlar. Gençlerimize yeni bir hizmet daha sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İkinci bir kütüphanemizin inşası İldem Gesi Fatih Mahallesi’nde hızla ilerliyor. Kısa bir süre içinde tamamlayarak gençlerimizle birlikte açılışını yapmayı planlıyoruz. 700 metrekarelik alanda 130 kişi kapasiteli bu kütüphanede 4 adet grup çalışma alanı, 2 adet bireysel çalışma alanı, 3 adet bilgisayar çalışma kabini ve 1 adet kafeterya bulunacak. Böylece, buradaki gençlerin bir ihtiyacı daha karşılanmış olacak. Merkeze gitmeden kendi mahallelerinde hizmet alabilecekler. Melikgazi Belediyesi olarak, öğrencilerimizin keyif alacakları ve zevk alacakları ortamlar yaratmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşaatı devam eden bu yeni kütüphanemiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Köyceğiz Beyobası’nda namaz vaktinde buluşan köylüler yürekleriyle birlikte Rabbimizin huzurunda toplandı.

Sıradaki haber:

Köyceğiz Beyobası’nda namaz vaktinde buluşan köylüler yürekleriyle birlikte Rabbimizin huzurunda toplandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.