h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak belirlendiği duyuruldu.

Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak belirlendiği duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki aday tanıtım toplantısında, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayarak, mevcut başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ı tekrar aday gösterdi. Erdoğan, belediye başkan adaylarının kapı kapı dolaşıp sıkmadan el bırakmayacaklarını belirtti ve hedeflerinin AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndaki belediyeleri kazanmak olduğunu vurguladı. Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayının mevcut başkan Dr. Memduh Büyükkılıç olduğunu duyurdu. Başkan Büyükkılıç, Erdoğan'ın teveccühüne layık olacaklarını söyledi ve Kayseri'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında 31 Mart yerel seçimleri için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Mevcut başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın aday olduğunu duyuran Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Hazırız, Kararlıyız” sloganıyla gerçekleşen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda belediye başkan adaylarıyla ilgili bir konuşma yaptı. Başkan adaylarının kapıları çalıp el sıkacaklarını belirten Erdoğan, hedeflerinin AK Parti ve Cumhur İttifakı’ndaki belediyeleri kazanmak olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı sahneye davet etti ve birlikte poz verdi. Başkan Büyükkılıç, Erdoğan’ın teveccühüne ve şehre olan sevgisine layık olacaklarını belirtti ve hizmet belediyeciliğini önemsediklerini ifade etti. Kayseri modelini daha da ileriye taşımak için ekibiyle birlikte çalışacaklarını dile getiren Büyükkılıç, insanlara hizmeti bir ibadet olarak gördüklerini söyledi.

Germencik’te deprem faaliyetlerini izlemek için imzalar atılıyor

Sıradaki haber:

Germencik’te deprem faaliyetlerini izlemek için imzalar atılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.