h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Menemen Belediyesi, sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırıma imza attı.

Menemen Belediyesi, sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırıma imza attı.

Menemen Belediyesi, Ulukent Semt Polikliniği ve Asarlık Aile Sağlık Merkezi'nin açılışı için gün sayıyor. İki tesisi de bu ay içinde Sağlık Bakanlığı'na teslim edecek olan belediye başkanı, Menemen'in sağlık altyapısını güçlendirme hedefiyle hareket ettiklerini belirtti. Sağlık önceliklerinin olduğunu vurgulayan başkan, Ulukent Semt Polikliniği'nde 4 uzman, 2 pratisyen hekim ve diğer sağlık çalışanlarının yer alacağını söyledi. Ayrıca Asarlık'a kazandırılacak aile sağlık merkezinin de önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.

Menemen Belediyesi, Ulukent Semt Polikliniği ve Asarlık Aile Sağlık Merkezi’nin açılışına yaklaşıyor. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, bu ay içinde her iki tesisin de Sağlık Bakanlığı’na teslim edileceğini belirtti. Pehlivan, “Menemen’in sağlık altyapısını güçlendirmek için sağlık merkezlerimizi yapıyoruz. Yeni sağlık tesislerimizle birlikte vatandaşlarımıza daha etkin, çağdaş ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedefliyoruz. Yakın zamanda Yahşelli bölgesine yeni bir devlet hastanesi kazandırmak için hazırlıklarımız tamamlanıyor” dedi.

Menemen Belediyesi, eğitim, kültür, sanat ve spor gibi alanlarda başlattığı ve kazandırdığı projelerle dikkat çekiyor. Sağlık alanında da çalışmalarını sürdüren belediye, Ulukent Semt Polikliniği ve Asarlık Aile Sağlık Merkezi inşaatlarına hız kesmeden devam ediyor.

Menemen Belediye Başkanı Pehlivan, her iki sağlık tesisi hakkında bilgi vererek, “Sağlık toplumların temel taşlarından biridir ve bizler vatandaşlarımızın sağlığını koruma ve geliştirme sorumluluğunu ön planda tutuyoruz. Ulukent Semt Polikliniği’nde çalışmalarımızın sonuna geldik ve bu ay içinde Sağlık Bakanlığı’na devredeceğiz. Tesisimizde çocuk hastalıkları, genel cerrahi, kadın doğum ve dahiliye poliklinikleri, küçük müdahale, acil, EKG, kan alma, laboratuvar ve röntgen birimleri gibi bölümler bulunacak. Ayrıca tesisimiz 7/24 hizmet verecek şekilde planlandı” dedi.

Başkan Pehlivan, Asarlık’a yapılacak aile sağlığı merkezinin de önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti. Pehlivan, “Halkımızın sağlığı bizim önceliğimizdir. Yeni sağlık tesisimizi ilçe sağlık müdürlüğümüze devrederek vatandaşlarımıza daha etkin, çağdaş ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedefliyoruz. Menemen’in sağlıklı bir geleceği için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Menemenli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de en iyilerle buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Yüce: “Mescid-i Aksa’nın zincirleri elbet bir gün kırılacak”

Sıradaki haber:

Başkan Yüce: “Mescid-i Aksa’nın zincirleri elbet bir gün kırılacak”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.