h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Metro inşaatı nedeniyle Kadıköy Bağdat Caddesi girişi kapandı, trafiğe uzun araç kuyrukları yansıdı!

Metro inşaatı nedeniyle Kadıköy Bağdat Caddesi girişi kapandı, trafiğe uzun araç kuyrukları yansıdı!

Kadıköy’de Bostancı Metro İstasyonu çevre düzenlemesi nedeniyle Bağdat Caddesi girişinde tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgede yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi. Bostancı Metro İstasyonu Çevre Düzenlemesi Projesi kapsamında, Bağdat Caddesi girişleri trafiğe kapatıldı. Trafik akışı Koy Yolu Sokak'a yönlendirildi. Çalışmanın süresi 270 gün olarak planlanıyor. Bölge esnafı çalışmadan dolayı tepki gösterdi. Trafik sorunları ve esnaf mağduriyeti yaşanıyor.

Bostancı Metro İstasyonu Çevre Düzenlemesi Nedeniyle Bağdat Caddesi’nde Ulaşım Sorunu Yaşanıyor

Kadıköy’deki Bostancı Metro İstasyonu çevre düzenlemesi çalışmaları, Bağdat Caddesi girişinde ulaşımın aksamasına neden oldu. Yapılan düzenlemeler sebebiyle tüm şeritler trafiğe kapatıldı ve bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgedeki yoğunluk ve trafiğin havadan çekilen dron görüntüleriyle tespit edildi.

Bostancı Metro İstasyonu Çevre Düzenlemesi Geçici Trafik Sirkülasyonu Projesi kapsamında, Bostancı Tren İstasyonu hizasındaki Bağdat Caddesi girişinde trafiğin aksamaması için tüm şeritler geçici olarak kapatıldı. Polis ekipleri eşliğinde trafik akışı Koy Yolu Sokak’a yönlendirildi. Çalışmaların 13 Ocak tarihinde başladığı ve yaklaşık 270 gün süreceği öğrenildi. Ancak, Bağdat Caddesi girişlerinin trafiğe kapatılması nedeniyle bölge esnafı mağdur olduğunu belirtti. Özellikle Maltepe istikametine seyahat eden araçların park yeri bulmakta zorlandığı ifade edildi. Esnaf yetkililer, bu soruna bir çözüm bulunmasını talep etti. Çalışmalardan dolayı oluşan uzun araç kuyrukları ise havadan çekilen görüntülerde net bir şekilde görülebiliyor.

Bölgedeki çevre esnaflarından Hıdır Karaağaç, yapılan çalışmaların ardından ulaşımın karmaşık bir hal aldığını dile getirdi. Yolların kullanılamadığı, alışveriş yapmanın mümkün olmadığı bir durumun ortaya çıktığını ifade eden Karaağaç, esnafın da bu durumdan olumsuz etkilendiğini belirtti. Kendilerinin adeta kepenk indirme noktasına geldiklerini dile getiren Karaağaç, yetkililerin gelip anahtarları almasını ve bölgedeki iş yerlerini kapatmasını istedi. Kiraların zaten ağır olduğunu söyleyen Karaağaç, bu yolu açmadan bölgede hareketlilik olmayacağını vurguladı. Eskiden insanların burada durup alışveriş yaptığını ancak artık duramadığını ve sürücülerin durmaları durumunda ceza aldıklarını belirten Karaağaç, esnaf olarak gerçekten zor durumda olduklarını ifade etti.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, asırlık çınarları yalnız bırakmıyor

Sıradaki haber:

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, asırlık çınarları yalnız bırakmıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.