h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

MGC’de heyecan dolu kongre zamanı!

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC), 27 Ocak tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul için adaylarını belirlemeye başladı. Gazeteci Beycan Üçkardeş, MGC Başkanlığı için aday olduğunu duyurduğu bir toplantı düzenledi.
Üçkardeş, uzun yıllar gazetecilik mesleğinde görev yapmış biri olarak mesleğin ve meslektaşlarının sorunlarını yakından hissettiğini belirtti. 27 Ocak’ta yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olacağını duyuran Üçkardeş, “Kendi sorunlarımızın çözümü için adres bulmakta zorlanan gazeteciler olarak, MGC’nin aktif bir yapı haline gelmesi ve mesleki dayanışmanın sağlanması en önemli görevimizdir. Ben ve arkadaşlarım, bunu gerçekleştirmek için göreve talibiz” ifadelerini kullandı.
Üçkardeş, gazetecilere mesleki eğitim çalışmaları, yarışmalar, ulusal ve uluslararası teşvikler ve destek projeleriyle katkı sunmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca çipli üyelik veya mesleki tanıtım kartlarıyla gazetecilere özel indirim ve kampanyaların yapılabileceği çalışmalar yapacaklarını da ekledi. Üçkardeş, ilçelerde bulunan üyelerle bir arada olmanın önemine vurgu yaparak, sürekli olarak onların sıkıntıları ve dertleriyle ilgileneceklerini ve bir aile olacaklarını dile getirdi.

Karabiga’da Zabıta Takımı Tarafından Gıda ve Temizlik Denetimi Gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Karabiga’da Zabıta Takımı Tarafından Gıda ve Temizlik Denetimi Gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.