h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Minik öğrenciler sokak hayvanlarına mama bıraktı

Minik öğrenciler sokak hayvanlarına mama bıraktı

Kayseri'deki Erciyes Anaokulu, Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü işbirliğiyle bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, öğrencilere sokak hayvanları için mama kabı, mama ve tanıtım dergisi dağıtıldı. Ayrıca, çocuklar sokak hayvanlarına mama ve su bıraktı. Veteriner Hekim Özlem Bozkaya, öğrencilere veteriner hekimlik, hayvan sevgisi ve beslenme konularında bilgi verdi. Etkinlik, çocukların sokak hayvanlarına yardım etmenin önemini öğrenmelerini sağladı.

Kayseri Erciyes Anaokulu, Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerinin de katılımıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında öğrencilere sokak hayvanları için mama kabı, mama ve tanıtım dergileri dağıtıldı. Ayrıca, çocuklarla birlikte sokak hayvanları için mama ve su bırakıldı. Veteriner Hekim Özlem Bozkaya tarafından veteriner hekimlik mesleği, hayvan sevgisi, evcil ve yabani hayvanlar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, sokak hayvanlarının beslenmesi sırasında dikkat edilmesi gerekenler anlatılarak, mama ve suyun nasıl temiz bir şekilde verilmesi gerektiği vurgulandı. Bu etkinlik, çocuklara sokak hayvanlarına yardım etmenin önemini ve mutluluğunu yaşama fırsatı sundu.

Selçuk ilçesindeki Çamlık Parkı yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

Sıradaki haber:

Selçuk ilçesindeki Çamlık Parkı yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.