h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Minik öğrenciler, Türkiye’nin kahraman Mehmetçikleri için saygı duruşunda bulundu

Minik öğrenciler, Türkiye’nin kahraman Mehmetçikleri için saygı duruşunda bulundu

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu'nda, terör saldırısı sonucu şehit olan 9 asker için öğrenciler saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Minik öğrenciler, vatanları uğruna canını veren Mehmetçikleri unutmadı. İskenderun ilçesinde gerçekleşen bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin vatan sevgisini ve şehitlere olan saygılarını gösterdi.

Hatay’ın İskenderun ilçesindeki ilkokul öğrencileri, terör saldırısı sonucu şehit olan askerlere olan saygılarını göstermek amacıyla bir araya geldi. Kuzey Irak’ta yaşanan olayda hayatını kaybeden 9 asker için düzenlenen etkinlikte, Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’ndaki minik öğrenciler, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Bu dokunaklı anlar, vatan için canlarını feda eden Mehmetçikleri unutmama kararlılıklarını gösteriyor. İskenderun ilçesinde gerçekleşen bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin vatanseverlik duygularını pekiştiriyor.

Halk, şehitlerin anısına elleri semaya kaldırdı

Sıradaki haber:

Halk, şehitlerin anısına elleri semaya kaldırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.