h Dolar 34,1038 % 0.22
h Euro 38,0861 % 0.22
h Sterlin 45,3562 % 0.06
h Altın (Gr) 2.840,44 %0,41
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Nazilli Belediye Başkanı Özcan, miniklere renkli boyama kitabı armağan etti

Nazilli Belediye Başkanı Özcan, miniklere renkli boyama kitabı armağan etti

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yarıyıl tatili öncesinde öğrencilere özel olarak hazırlanan 'Nazilli’yi Boyuyorum' adlı kitabı hediye etti. Kitap, Nazilli'nin kültürel ve tarımsal zenginliklerini içeriyor. Başkan Özcan, Yavuz Selim ve Orhangazi İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere kitapları dağıttı. Kitabın amacı, çocukların hayal gücünü ve fiziksel becerilerini geliştirmeyi sağlamaktır. Başkan Özcan, kitap sayesinde çocuklara Nazilli'nin değerlerini tanıtmayı hedeflediklerini belirtti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yarıyıl tatili öncesinde öğrencilere özel olarak hazırlanan bir kitap hediye etti. Bu kitap, Nazilli’nin kültürel ve tarımsal zenginliklerini içeren bir boyama kitabıdır. Nazilli Belediyesi her yıl yarıyıl ve yaz tatillerinde öğrencileri unutmamaktadır ve bu yıl da ilginç bir hediye seçimi yapmıştır. Kürşat Engin Özcan, kitabı vermek amacıyla Yavuz Selim ve Orhangazi İlkokulu’nu ziyaret etmiş ve öğrencilere tatillerini iyi geçirmelerini dileyerek onlarla sohbet etmiştir. Başkan Özcan, öğrencilerin hayal gücünü ve fiziksel becerilerini geliştirebilmeleri için bu kitabı hazırlattıklarını ve geleceğimizin teminatı olan çocuklara Nazillimizin kültürel değerlerini tanıtmayı amaçladıklarını belirtmiştir. Ayrıca, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlarken çocuklara ışık olmasını umut etmektedir. Özcan, kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etmiştir.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yerel üretimi teşvik ediyor ve Muğla’da üretimin artmasına destek oluyor

Sıradaki haber:

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yerel üretimi teşvik ediyor ve Muğla’da üretimin artmasına destek oluyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.