h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Okullar, öğrencilerin güvenliği için tadilat çalışmalarına başlıyor

Okullar, öğrencilerin güvenliği için tadilat çalışmalarına başlıyor

Körfez Belediyesi, okulların eksikliklerini tamir ederek öğrencilerin güvenliğini sağlıyor. Kapı tadilatı, çatı onarımı, korkuluk montajı gibi çalışmaları içeren çalışmalar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün talimatıyla yürütülüyor. Kaşifler Kreşi, Anadolu İlkokulu ve Hereke İmam Hatip Ortaokulu gibi okullarda yapılan çalışmalara hafta sonları boya ve bakım işlemleri de dahil ediliyor.

Körfez Belediyesi, ilçedeki okulların güvenliği için çeşitli tadilat ve onarımlar gerçekleştirerek öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamına sahip olmalarını sağladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yönlendirmesiyle yürütülen çalışmalar sayesinde, son bir hafta içerisinde ilçedeki birçok okulda çeşitli işler yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kapı tadilatı, çatı onarımı, direk dikimi, boya, su gideri tamiri, raylı kapı sistemi kurulumu ve çocukların güvenliği için korkuluk montajı gibi birçok tamirat işlemi gerçekleştirildi. Ekipler, Kaşifler Kreşi’nde korkuluk montajı, Anadolu İlkokulu’nda bayrak direği ve Hereke İmam Hatip Ortaokulu’nda kapı ve rögar ızgara tamiratı gibi işlemler yaparak çalışmalarını tamamladı. Ayrıca, bazı okullarda hafta sonlarında boyama ve genel bakım işlemleri de yapıldı. Körfez Belediyesi, okulların ihtiyaçlarına destek olarak öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamaya devam ediyor.

TAREM’de Kayıtlar Devam Ediyor: İşte Son Durum

Sıradaki haber:

TAREM’de Kayıtlar Devam Ediyor: İşte Son Durum

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.