h Dolar 34,0953 % 0.18
h Euro 38,0923 % 0.18
h Sterlin 45,3536 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,59 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Ortaca Belediyespor, rakibini 4 golle geçerek zafer elde etti

Ortaca Belediyespor, rakibini 4 golle geçerek zafer elde etti

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu'nda Ortaca Belediyespor ile Karaçulhaspor arasında oynanan maçta, Ortaca Belediyespor rakibini 4-0 mağlup etti. Bu galibiyetle liderlik koltuğunu koruyan Ortaca Belediyespor, puanını 26'ya yükseltti. Karaçulhaspor ise 9 puanla 7. sırada yer aldı. Ortaca Belediyespor önümüzdeki hafta Marmaris Belediyespor ile karşılaşacakken, Karaçulhaspor kendi sahasında Dalyanspor'u ağırlayacak.

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu mücadelesinde Ortaca Belediyespor ile Karaçulhaspor arasında gerçekleşen maçta, Ortaca Belediyespor rakibini 4-0 mağlup etti. Ev sahibi takım, her iki yarıda attığı gollerle galibiyeti elde etti.

Geçtiğimiz haftalarda play-off’a çıkmayı garantileyen Ortaca Belediyespor, geçen hafta deplasmanda Dalaman Belediye Gençlik Spor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra galibiyet serisine devam etti. Karaçulhaspor karşısında da üstün bir performans sergileyen Ortaca Belediyespor, rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyetle birlikte Ortaca Belediyespor, puanını 26’ya çıkararak liderliğini korurken, Karaçulhaspor ise 9 puanla 7. sırada yer aldı. Ortaca Belediyespor, 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Marmaris Belediyespor ile Ortaca’da karşılaşacak. Karaçulhaspor ise kendi sahasında Dalyanspor’u konuk edecek.

Sarıkamış şehitlerinin anısına halk yürüyüşü düzenledi

Sıradaki haber:

Sarıkamış şehitlerinin anısına halk yürüyüşü düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.