h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Otoyolda komik bir sahne: Buzağıların kovalamacası

Otoyolda komik bir sahne: Buzağıların kovalamacası

Erzin ilçesinde otoyola sürpriz bir şekilde çıkan bir buzağı, araç sürücülerinin komik mücadelesini kameraya kaydetti. Sürücüler, buzağıyı yakalamak için ellerinden geleni yaptılar ama buzağı her seferinde kaçmayı başardı. Hatta bariyerleri bile rahatlıkla aşan buzağı, tır sürücüleri dahil olmasına rağmen yakalanmayı başardı. Ancak sonunda, buzağı sahibine ulaşınca kovalamaca sona erdi.

Erzin ilçesinde Adana-Hatay otoyolunda yaşanan komik bir olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sürücüler, yola fırlayan bir buzağıyı yakalamaya çalışırken gülümseten bir mücadeleye girişti. Buzağıyı kaçırmamak için araçlarını kullanan sürücüler, bariyerlere rağmen buzağıyı yakalamayı başaramadı. Tır sürücüleri bile bu kovalamacaya katıldı ancak buzağı devasa araçlardan da kaçmayı başardı. Sonunda, buzağının sahibi tarafından yakalanmasıyla kovalamaca son buldu.

Kozanlıların binlercesi, şehitlerimizi anmak için sokağa çıktı

Sıradaki haber:

Kozanlıların binlercesi, şehitlerimizi anmak için sokağa çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.