h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • (Özgün) Kazdağları, bembeyaz karlar altında görkemli manzaralar sunuyor

(Özgün) Kazdağları, bembeyaz karlar altında görkemli manzaralar sunuyor

Balıkesir’e bağlı Edremit ve Havran ilçelerinde geçtiğimiz hafta yaşanan kar yağışı sonucunda Kazdağları’nın yüksek bölgeleri beyaz örtüyle kaplandı. Bazı bölgelerde kar yüksekliği 10 santimetreyi aştı. Kazdağları’nın çam, meşe ve kayın ormanları, endemik bitkileriyle ünlüdür ve kar yağışı sonrasında güzel bir manzaraya dönüşmüştür. Bu güzellikler, dron kamerasıyla havadan görüntülendi.

Balıkesir’in Edremit ve Havran ilçelerinde yer alan Kazdağları, geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışıyla birlikte beyaz bir örtüyle kaplandı. Kar yüksekliği bazı bölgelerde 10 santimetreyi aştı. Çam, meşe ve kayın ormanlarıyla ünlü Kazdağları, endemik bitkilerin de ev sahipliği yaptığı bir bölge olarak biliniyor. Kar yağışının ardından, Kazdağları’nın bu beyaz örtüyle kaplı güzellikleri, havadan çekilen dron görüntüleriyle izlenebiliyor. Kendine özgü manzaralarıyla büyüleyen Kazdağları, doğa severler için muhteşem bir görsel şölen sunuyor.

Marmara Denizi’nde büyük kılıç balıkları ağlara dolandı

Sıradaki haber:

Marmara Denizi’nde büyük kılıç balıkları ağlara dolandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.