h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Profesyonel kayakçı ile köpeğin göz kamaştıran çarpışması anbean kaydedildi

Profesyonel kayakçı ile köpeğin göz kamaştıran çarpışması anbean kaydedildi

Uludağ'da kayak yapan bir kayakçı, pistte yürüyen bir köpeğe çarptı ve yaralandı. Olayda köpeğin ayağı ezilirken, kayakçı da ayağını burkarak yaralandı. Köpeğin sahibi, endişeyle yürüme güçlüğü çeken köpeği gezdirdiğini belirtti. Genç kayakçı, aile ve köpekten özür diledi ve pistin tehlikeli olduğunu belirtti. Hastanede yapılan kontroller sonucunda kayakçının ayağı burkuldu ancak ciddi bir sağlık sorunu yaşamadığı tespit edildi. Profesyonel kayakçı, kayak pistinde sivil kişilerin dolaşmasının doğru olmadığını ve daha fazla kazaya yol açabileceğini söyledi.

Uludağ’da Kayak Yapan Profesyonel Kayakçı Yürüyen Köpeğe Çarptı

Uludağ, kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olarak bilinirken, bu kez kayak pistinde yaşanan bir olay dikkat çekti. Bir profesyonel kayakçı, kayak yaparken yoluna çıkan yürüyen bir köpeğe çarptı. Olay sonrasında kayakçı, köpeğin ve sahibinin yanına giderek özür diledi.

Profesyonel kayakçı, Uludağ’da kayak yaparken pistte dolanan bir aile ve köpek ile karşılaştı. Çalıştığı hareketlere rağmen çarpmadan kaçınamayan genç kayakçı, dengesini kaybederek düşüp ayağını yaraladı ve köpeğin ayağını ezdi. Hemen ardından köpeğin sahibi, köpeğin yürümekte zorluk çektiğini ve endişelendiğini dile getirdi. Genç kayakçı, hem aileden hem de köpekten özür dileyerek kendisini affettirmeye çalıştı.

Sonrasında hastaneye gitmek için kayak pistinden ayrılan genç kayakçı, başka bir köpek ile karşılaştığında, “Piste çıkma, bir kayakçı seni ezebilir. Pistler gerçekten tehlikeli” uyarısında bulundu. Hastanede yapılan kontroller sonucunda genç kayakçının ayağının burkulduğu, ancak başka bir sağlık sorunu olmadığı tespit edildi.

Kış turizminin gözbebeği olan Uludağ’da aile ve köpeğe çarpan profesyonel kayakçı Cengiz Öziş, yaşananları şu şekilde anlattı: “Kayarken pistin ortasında bir aile köpekle geziyordu. Ben profesyonel olmama rağmen çarpmamam için çok çaba sarf ettim, ancak yine de çarptım. Neyse ki köpeğin sağlık durumu iyi, benim ise ayağım burkuldu. Buraya gelen tatilcilerin sadece profesyonellerin pistine çıkmasını daha uygun buluyoruz, çünkü ben bile çarptım ve zarar görebilirdi. Çarptığım için köpek ve aileden özür diledim.”

Olay, kayak pistindeki güvenlik uyarılarının önemini bir kez daha gözler önüne sererken, Uludağ yönetimi de benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirleri alma konusunda girişimlere başladı.

Başiskele’de özel bir etkinlik düzenlendi

Sıradaki haber:

Başiskele’de özel bir etkinlik düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.