h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sanat Evi Sömestr Atölyeleri Kayıtları Açıldı

Sanat Evi Sömestr Atölyeleri Kayıtları Açıldı

Bozüyük Belediyesi Sanatevi, sömestir tatili boyunca 4-15 yaş arasındaki çocuklar için çeşitli atölye çalışmaları düzenliyor. Başvurular, 15 Ocak - 19 Ocak tarihleri arasında Sanatevi'ne yapılacak. Atölye çalışmaları arasında Gençlik Tiyatrosu Seramik Bardak Yapım Atölyesi, Seramik Boyama Atölyesi, Drama (Picasso-Guernica), Pemceremdeki Yaşam Resim Atölyesi ve Özel bireyler için Fener Yapım Atölyesi yer alıyor. Katılımcılar seçtikleri atölyede yaş gruplarına göre ayrılacak ve tüm atölyeler uygulamalı olacak. Sanatevi Sömestir Atölyeleri'ne yoğun ilgi beklenmektedir.

Bozüyük Belediyesi Sanatevi, sömestir tatilinde 4-15 yaş arasındaki çocuklar için çok çeşitli ve eğlenceli atölye çalışmaları sunuyor.
Atölye çalışmaları 15 Ocak 2024 ile 19 Ocak 2024 tarihleri arasında Sanatevi’nde yapılacak. Gençlik Tiyatrosu Seramik Bardak Yapım Atölyesi, Seramik Boyama Atölyesi, Drama (Picasso-Guernica), Pemceremdeki Yaşam Resim Atölyesi, Özel Bireyler için Fener Yapım Atölyesi ve Metristepe Kültür Merkezi’nde çocuk oyunu “Kalbimdeki Pervane” atölyeleri gibi birbirinden farklı atölyeler yer alacak. Katılımcılar yaş gruplarına göre ayrılacak ve tüm atölye çalışmaları uygulamalı olarak gerçekleştirilecek.
Sanatevi Sömestir Atölyeleri geçmiş yıllarda büyük ilgi görmüştü ve bu yıl da katılımın yüksek olması bekleniyor.

Sarıyer’de yaşanan eve saldırı olayında mağdur olan genç, korkunç anları anlattı

Sıradaki haber:

Sarıyer’de yaşanan eve saldırı olayında mağdur olan genç, korkunç anları anlattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.