h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sandıklı İlçesi’nde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif Okutuldu

Sandıklı İlçesi’nde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif Okutuldu

Afyonkarahisar Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okulu, şehitleri unutmamak adına özel bir programa ev sahipliği yaptı. Okul Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, şehitliğin önemi ve Gazze'deki durum üzerine bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca dualarla şehitler anıldı ve tatlı ikramı gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okulu, şehitleri anma programıyla duygusal bir etkinlik gerçekleştirdi. Okul yönetimi tarafından düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve İlçe Müftüsü Ömer Ünal öğrencilere “Şehitliğin Allah katındaki yeri ve önemi” konusunda ayetler ve hadislerle bilgilendirici bir konuşma yaptı. Ayrıca, Gazze’deki insanlık dramı üzerine Müftü Ünal’ın verdiği bilgilerin ardından ilahiler ve mevlid-i şerif okunarak şehitlerin ruhlarına dua edildi. Program sonunda, bir hayırsever vatandaş tarafından karşılanan lokma tatlısı, öğrencilere, velilere ve öğretmenlere ikram edildi.

Üsteğmen Duran, Pençe Kilit Harekatı’nda yaralandı; Cesur dostları yanında yer aldı

Sıradaki haber:

Üsteğmen Duran, Pençe Kilit Harekatı’nda yaralandı; Cesur dostları yanında yer aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.