h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sarıkamış Kayak Merkezi, yarıyıl tatiline hazır hale getiriliyor

Sarıkamış Kayak Merkezi, yarıyıl tatiline hazır hale getiriliyor

Kars'taki Palandöken Kayak Merkezi, sömestir tatiline hazırlandı. Sarıkamış Kayak Merkezi, tatil öncesi yoğun rezervasyonlar alıyor. Crystal Snow Otel Genel Müdürü Nihat Yıldırım, kar yağışı nedeniyle yoğunluk yaşandığını ve tesisin hazır olduğunu söyledi. Tatil döneminde Türkiye'nin dört bir yanından ve komşu ülkelerden rezervasyonlar alınıyor. Mekanik tesisler ve pistler misafirleri bekliyor.

Kars’taki Palandöken Kayak Merkezi, sömestir tatili için hazırlıklarını tamamladı. Tatilin yaklaşmasıyla birlikte kayak tutkunları Sarıkamış Kayak Merkezi’ni tercih etmeye başladı. Crystal Snow Otel’in Genel Müdürü Nihat Yıldırım, sömestir tatili öncesi rezervasyonların yoğunlaştığını belirtti ve “Son birkaç gün içinde aralıklarla yağan kar nedeniyle yoğun bir ilgi gözlemliyoruz. Tüm pistler faaliyette olup, kar kalınlığı yaklaşık 150 santimetreye ulaşmış durumda. Gelecek hafta sömestir yoğunluğunun başlamasını bekliyoruz. Türkiye’nin her köşesinden ve komşu ülkelerden rezervasyonlar almaktayız. Mekanik tesislerimiz ve pistlerimiz oldukça iyi durumda; misafirlerimizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Beyoğlu’nda şehitler için duaların edildiği anlamlı bir etkinlik düzenlendi

Sıradaki haber:

Beyoğlu’nda şehitler için duaların edildiği anlamlı bir etkinlik düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.