h Dolar 34,0906 % 0.18
h Euro 38,0846 % 0.18
h Sterlin 45,3041 % -0.08
h Altın (Gr) 2.834,14 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sarıyer’de bir ev sahibi kadının genç birine sopa ile saldırması olayının görgü tanığı anlattı.

Sarıyer’de bir ev sahibi kadının genç birine sopa ile saldırması olayının görgü tanığı anlattı.

Sarıyer'de ev sahibinin sopalı saldırısına uğrayan Onur Yavuzyılmaz, hukuki bir anlaşmazlığın ardından kadından küfür yemesiyle başlayan olaya ilişkin özür diledi. Yavuzyılmaz, köpeğini gezdirirken ev sahibinin hakaretlerine maruz kaldığını ve su dökülmesiyle tartışmanın başladığını anlattı. Ev sahibinin bacağına vurması üzerine küfür ettiğini belirten genç, 2 yıldır süren kira husumetinin mahkemeye taşındığını ifade etti. Ev sahiplerinin ise Yavuzyılmaz ve arkadaşlarını tehdit ettiği, koruma taleplerinde bulunulduğu öne sürüldü.

Sarıyer’de bir evin sahibi tarafından sopa ile saldırıya uğradığı iddia edilen Onur Yavuzyılmaz, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yavuzyılmaz, ev sahibinin kirayı arttırmak istediğini ancak kendilerinin kabul etmediğini ve bu nedenle saldırıya uğradığını belirtti. Yaşanan olayın ardından evlerine saldırı düzenlendiğini ve tehdit edildiklerini iddia eden genç, polise başvurarak koruma talebinde bulunduklarını söyledi. Yavuzyılmaz, küfür ettiği için ev sahibinden özür dilediğini belirterek, şiddet gördükten sonra küfür ettiğini ifade etti. İki yıldır devam eden bir kira anlaşmazlık yaşadıklarını ve konunun yargıya taşındığını da ekledi.

Yavuzyılmaz, ev sahibinin daha önce 2 bin 800 TL olan kiranın 15 bin TL’ye çıkarılmasını ya da evlerinden çıkmalarını istediğini söyledi. Ancak kendilerinin evlerinin bu iddiaya uygun olmadığını savundu. Haberin yayınlanmasının ardından evlerinin saldırıya uğradığını ve tehdit aldıklarını aktaran genç, polise haber vererek şikayetçi olduklarını ve koruma talebinde bulunduklarını ifade etti. Şu anda arkadaşının evinde kaldıklarını ve güvenlikleri için endişe ettiklerini belirtti.

Trabzon’da yarın taşımalı eğitim planında bir günlük ara verilecek

Sıradaki haber:

Trabzon’da yarın taşımalı eğitim planında bir günlük ara verilecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.