h Dolar 33,9947 % 0.28
h Euro 37,8833 % 0.28
h Sterlin 44,9519 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,42 %0,43
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Şehit ve gazi ailelerine özel bir kahvaltı etkinliği düzenlendi

Şehit ve gazi ailelerine özel bir kahvaltı etkinliği düzenlendi

Güzelhisar Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), "Gönül Bağı" projesi kapsamında şehit aileleri ve gazi çocuklarını kahvaltıda ağırladı. Programda Sunay Dürek'in şehitlik ve İslam dinindeki önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Şehitlik kavramının vatan sevgisi, bağımsızlık tutkusu ve derin bağlılıkla ilgili olduğunu belirterek, şehitlerin fedakarlıklarının vatanın birliği için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Program sonunda şehit ailelerine çiçek takdim edildi.

KYK, Şehit Ailelerini ve Gazi Çocuklarını Unutmadı: “Gönül Bağı” Projesiyle Anlamlı Bir Etkinlik Düzenledi

Güzelhisar Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), “Gönül Bağı” projesi kapsamında şehit aileleri ve gazi çocuklarını unutmayarak, onları kahvaltıda ağırladı. Program, manevi danışman Sunay Dürek’in şehitlik ve İslam dinindeki önemini vurgulayan bir konuşma yapmasıyla başladı. Katılımcılara duygusal anlar yaşatan Dürek, şehitlik kavramını anlatarak, şehitlerin fedakarlıklarının vatanın bölünmez bütünlüğü için ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Kahvaltı sonunda şehit ailelerine çiçek takdim edildi.

Başlık Önerisi: KYK, Şehit Ailelerini ve Gazi Çocuklarını Unutmadı: “Gönül Bağı” Projesiyle Anlamlı Bir Etkinlik Düzenledi. Detaylar İçin Tıklayın!

İzmirli kadınlar geri dönüştürülür kağıtlardan sepet yapma sanatını icra ediyor

Sıradaki haber:

İzmirli kadınlar geri dönüştürülür kağıtlardan sepet yapma sanatını icra ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.