h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Selçuk ilçesindeki Çamlık Parkı yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

Selçuk ilçesindeki Çamlık Parkı yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

İzmir Selçuk ilçesindeki Zafer Mahallesi'ndeki Çamlık Parkı'nda yapılan çalışmalarla oyuncak grubu ve kütüphane tamamen yenilendi. Öğrencilerin ve çocukların ilgisini çekecek olan bu yeniliklerin yanı sıra, parkta oturma grupları da yer alacak. Çocuklar ve aileler bu yenilikten memnun kaldı.

İzmir’in popüler semtlerinden biri olan Selçuk ilçesinde bulunan Zafer Mahallesi’ndeki Çamlık Parkı, çocukların ve öğrencilerin büyük ilgisini çekecek bir çalışma ile daha da cazip hale getiriliyor. Oyun grubunun tamamen yenilendiği parkta, aynı zamanda bir kütüphane de bulunacak.
Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürü Doruk Temel, parkta gerçekleştirilen yenileme çalışmaları hakkında bilgi vererek, ilk olarak oyun gruplarının değiştirildiğini ve şimdi de kütüphane çalışmasının tamamlandığını ifade etti. Temel, yakında tamamlanacak olan kütüphane alanında öğrencilerin rahatlıkla ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği bir ortamın oluşturulacağına dikkat çekti.
Öte yandan, Çamlık Parkı’nda bulunan oyuncak grubu da yenilenmiş durumda. Parkta yer alacak oturma gruplarıyla birlikte yapılan yenileme çalışması, çocuklar ve aileleri mutlu etti.

Kaymakam Ertaş, öğretmenlerle bir araya geldi ve önemli konuları görüştü

Sıradaki haber:

Kaymakam Ertaş, öğretmenlerle bir araya geldi ve önemli konuları görüştü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.