h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Seyhan Belediyesi, en başarılı belediyeler arasında yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Seyhan Belediyesi, en başarılı belediyeler arasında yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Seyhan Belediyesi, CHP'nin "En Başarılı CHP'li Belediyeler" anketinde ilk beşe girerek büyük bir başarı elde etti. Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyesi'nin bu başarısının gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Akay, halkla birlikte yönettiklerini ve birlikte başardıklarını söyledi. Seyhan'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için ekip arkadaşlarıyla canla başla çalıştıklarını ifade eden Akay, gelecek dönemde de halkın desteğiyle daha iyisini yapacaklarını vurguladı.

Seyhan Belediyesi, En Başarılı CHP’li Belediyeler Anketinde İlk Beşe Girdi

Seyhan Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen “En Başarılı CHP’li Belediyeler” anketinde büyük bir başarı elde ederek ilk beşe girmeyi başardı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Genel Merkezi tarafından yapılan 2024 yerel seçimlerine yönelik memnuniyet anketlerinde Seyhan Belediyesi’nin en başarılı beş CHP’li belediye arasına girmesinden gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

2019 seçimlerinin ardından “Birlikte Yöneteceğiz, Birlikte Başaracağız” sloganıyla göreve başladıklarını belirten Akay, “Halkımızla birlikte yöneterek ve birlikte başararak bu noktaya geldik. Bu gurur ve mutluluk hepimizin. Geçen beş yıllık süre içinde Seyhan’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek, Seyhanlı hemşerilerimizin daha mutlu, huzurlu ve refah içinde yaşamasını sağlamak için doğumdan ölüme kadar her anlarında onların yanında olduk. Onların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda en kaliteli hizmeti sunmak için ekibimizle birlikte yoğun çaba sarf ettik. Bundan sonra da halkımızın desteğiyle çok daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Yeni Mahalle’deki esnafla bir araya geldi

Sıradaki haber:

Nevşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Yeni Mahalle’deki esnafla bir araya geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.