h Dolar 34,0417 % -0.07
h Euro 37,9968 % -0.07
h Sterlin 45,2424 % 0.19
h Altın (Gr) 2.799,78 %-0,10
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Siyasilerden şehit askerlere yönelik taziye mesajları yürekleri dağladı

Siyasilerden şehit askerlere yönelik taziye mesajları yürekleri dağladı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayınladı. Devletin bu kahramanların kanını yerde bırakmayacağını ifade eden Kurtulmuş, vatanın bekası için mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti. Diğer siyasi isimler de şehitler için başsağlığı mesajları yayınladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bakan Kacır, Fahrettin Altun, Ömer Çelik, Ali Yerlikaya ve Sağlık Bakanı Koca da şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar diledi. Terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğine vurgu yapıldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Pençe-Kilit Harekatı’ndaki bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için yayınladığı mesajında, “Devletimiz, vatanımızın bekası ve milletimizin selameti için canlarını feda eden kahramanlarımızın kanını yerde bırakmayacaktır” dedi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesinde gerçekleşen çatışmada şehit olan askerler için siyasetçiler başsağlığı mesajları yayınladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yaptığı açıklamada, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet diledi ve ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dileklerini iletti. Ayrıca yaralı askerler için acil şifalar temennisinde bulundu. Kurtulmuş, “Devletimiz, vatanımızın bekası ve milletimizin selameti için canlarını feda eden kahramanlarımızın kanını yerde bırakmayacaktır. Bu topraklardan son terörist sökülüp atılana, terörün arkasındaki tüm destekler ortadan kaldırılana kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet diledi ve ailelerine, yakınlarına sabır temennisinde bulundu. Yaralı Mehmetçikler için de Rabb’den şifa dileklerini iletti.

Bakan Kacır: “Milletimizin başı sağ olsun”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Teröristlerle yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır ve yaralı askerlere acil şifalar diledi. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun: “Bölücü propagandalarına alet olmayalım”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, “Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet diledi ve yaralı askerlere acil şifalar temennisinde bulundu. Altun, bölücü teröre ve terör destekçilerine lanet okudu ve terörle ilgili doğrulanmamış içeriklerin sosyal medyada paylaşılmaması konusunda uyarıda bulundu. Aynı zamanda terör propagandasına alet olunmaması gerektiğini vurguladı.

Sözcü Çelik: “Acımız çok büyük”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Bakan Yerlikaya: “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Milletimizin başı sağ olsun. Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet diledi. Şehit ailelerine, kahraman ordumuza ve milletimize başsağlığı diledi. Ayrıca yaralı Mehmetçiklere acil şifalar temennisinde bulundu. Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; vatan uğruna, ay yıldızlı şanlı bayrağımız uğruna şehit düşen kahraman evlatlarımızın kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Bu hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız” dedi.

Bakan Koca: “Yaralılar hastaneye sevk edildi, tedavilerine başlandı”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle gerçekleşen çatışmada 5 askerimizin şehit olduğunu ve 3’ü ağır olmak üzere 8 askerin yaralandığını açıkladı. Yaralı askerlerin hastaneye sevk edilerek tedavilerinin başlandığını belirtti. Koca, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline zam oranını duyurdu

Sıradaki haber:

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline zam oranını duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.