h Dolar 34,1482 % 0.12
h Euro 37,9913 % 0.12
h Sterlin 45,5874 % 0.11
h Altın (Gr) 2.882,81 %0,28
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Şuhut ilçesinde kan bağışı kampanyası büyük ilgi görüyor

Şuhut ilçesinde kan bağışı kampanyası büyük ilgi görüyor

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi tarafından gerçekleştirilen kampanyada Hükümet Konağı önünde kurulan sistemle vatandaşlar kan bağışında bulunabilmek için testten geçti. Uygun olan 50 gönüllü kan bağışında bulundu ve Kızılay ekipleri tarafından ikramda bulunuldu.

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde düzenlenen haftalık kan bağışı kampanyasına büyük ilgi gösterildi. Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, Hükümet Konağı önünde bir kan bağışı kampanyası düzenledi. Vatandaşlar, kurulan araç içi sistemde kan bağışında bulunabilme için önce bir testten geçti. Uygun bulunan kişiler gönüllü kan bağışlarını yaparak destek verdiler. Kampanyaya 50 gönüllü katılırken, Kızılay ekipleri de gönüllü kan bağışında bulunan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

İstanbul’da Ulaşım Sorunları Bitmek Bilmiyor: Otobüslerin Arıza Sayısı Yüzde 56,77 Artarak Rekor Kırdı

Sıradaki haber:

İstanbul’da Ulaşım Sorunları Bitmek Bilmiyor: Otobüslerin Arıza Sayısı Yüzde 56,77 Artarak Rekor Kırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.