h Dolar 34,2962 % 0.51
h Euro 37,2248 % 0.51
h Sterlin 44,7916 % 0.85
h Altın (Gr) 2.990,03 %1,22
h BIST100 8.953,28 %-0,54
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun: “Cebeci Mahallesi Kapalı Pazarımız hizmet vermeye başladı”

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun: “Cebeci Mahallesi Kapalı Pazarımız hizmet vermeye başladı”

Sultangazi Belediyesi, Cebeci Mahallesi'nde S Caddesi'nde yapılan kapalı pazar, otopark alanı ve galericiler sitesini tamamladı. Mahalle halkı yıllardır beklediği bu hizmetlere kavuştu. Ayrıca, bölgedeki yeşil alan çalışmaları da devam etmektedir. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da pazarın açılış gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Bu yeni merkez, mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak önemli bir projedir.

Sultangazi Belediyesi, Cebeci Mahallesi’nin yükünü hafifletecek olan S Caddesi Kapalı Pazar, Otopark alanı ve Galericiler Sitesi’nin inşaatını tamamladı. Yeşil alan ve yürüyüş yolu çalışmaları devam ediyor ve mahalle sakinleri uzun süredir ihtiyaç duydukları otopark ve kapalı pazar alanına kavuştular. Pazarın açılış gününde Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun da vatandaşlarla bir araya geldi.

Sultangazi Belediyesi, ilçe halkının yaşamını kolaylaştırmayı sürdüren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. S Caddesi’ne yapılan devasa merkezde kapalı pazar, otopark alanı ve galericiler sitesi bulunuyor. Cebeci Mahallesi sakinleri, uzun zamandır bekledikleri kapalı pazar alanına kavuştu. Kapalı pazarın açıldığı ilk gününde Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, pazar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, eski pazartesi pazarının trafik ve yaya sirkülasyonunu olumsuz etkilediğini belirterek, “Cebeci Mahallesi’nde kurulan pazartesi pazarı artık yeni yerinde hizmet veriyor. Eskiden pazarın kurulduğu gün burada kargaşa vardı. Olumsuz hava şartlarında hem yayalar hem de araçlar zorluk yaşıyordu. S Caddesi Kapalı Pazar, Otopark alanı ve Galericiler Sitesi’nin yapımıyla bu sorunlar geride kaldı. Komşularımız yeni pazar alanına kavuştu. Pazar alanının yanı sıra kapalı otoparkıyla da hizmet veren merkezimiz bölgenin önemli yükünü hafifletecek. Komşularımızın pazar alanına kolayca ulaşabilmesi için ücretsiz ring seferleri düzenliyoruz. Komşularımıza hayırlı olsun” dedi.

Yaklaşık 650 araç kapasiteli kapalı otoparkın yanı sıra elektrikli şarj istasyonu ve engelli park alanı da merkezde bulunuyor. Galericiler Sitesi de yavaş yavaş dükkanları açılmaya başladı. Sultangazi’nin ticaretine katkı sağlayan Galericiler Sitesi, oto galerilerden ekspertiz dükkanlarına kadar birçok kişiye istihdam imkanı sunacak.

Yeşil alan çalışmaları da tesisin çevresinde devam ediyor. 6 bin metrekarelik alanda çocuk parkı, oyun alanı, yürüyüş yolu ve yeşil alan bulunacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden şehitler için hayır

Sıradaki haber:

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden şehitler için hayır

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.