h Dolar 34,2254 % 0.3
h Euro 37,1495 % 0.3
h Sterlin 44,6616 % 0.53
h Altın (Gr) 2.983,92 %1,02
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sultangazi Belediye Başkanı Dursun: “Gençlerimizin düşüncesi, bakış açısı bizim için her şeyden kıymetli”

Sultangazi Belediye Başkanı Dursun: “Gençlerimizin düşüncesi, bakış açısı bizim için her şeyden kıymetli”

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Dursun, gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve gençlere yönelik yapılan faaliyet ve projelerden bahsetti. Sultangazi'de gençlere ücretsiz müzik, sinema, diplomasi ve yazı akademileri gibi hizmetler sunuluyor. Başkan Dursun, gençlerle olan buluşmanın önemini vurguladı ve onların düşüncelerinin değerli olduğunu belirtti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Dursun, gençlerle yapılan bu etkileşimlerin önemine vurgu yaparak, siyaset dışı konuların da ele alındığı bu buluşmalarda bir abilik ve dostluk rolü üstlendiğini belirtti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gençlerin sorularını yanıtlamak ve onlarla iletişim kurmak amacıyla Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Belediye Başkanı, öğrencilerle Dijital İletişim Merkezi’nde samimi bir sohbet gerçekleştirirken, hayata ve eğitime dair konuları da ele aldıklarını ifade etti.

“Belediye Başkanı kimliğiyle değil, bir abi ve dost kimliğiyle buradayım” diyerek gençlerle olan etkileşiminin anlamını açıklayan Başkan Dursun, bu buluşmalarda siyasetten ziyade hayatın kendisi hakkında konuştuklarını belirtti. Başkan, gençlerin düşüncelerinin ve bakış açılarının kendileri için son derece önemli olduğunu vurguladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçede gençlere yönelik gerçekleştirilen projelerden ve faaliyetlerden de bahsetti. Müzik, sinema, diplomasi ve yazı alanlarında düzenlenen akademilerin yanı sıra ücretsiz üniversite sınavı hazırlık programı olan SEDA’nın da gençlere yönelik faydalı bir hizmet olduğunu ifade etti. Başkan Dursun, ilçedeki tüm faaliyetlerin gençlerin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Zabıta, güvenli alışveriş için denetlemelerini sıklaştırıyor

Sıradaki haber:

Zabıta, güvenli alışveriş için denetlemelerini sıklaştırıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.