h Dolar 34,1182 % 0.29
h Euro 38,0540 % 0.29
h Sterlin 45,3216 % 0.02
h Altın (Gr) 2.869,05 %1,42
h BIST100 9.920,76 %-0,55
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sultangazi Pazarcıları Şiddetli Lodos İle Zor Anlar Yaşadı

Sultangazi Pazarcıları Şiddetli Lodos İle Zor Anlar Yaşadı

Sultangazi'de akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli lodos, pazar esnafını zor durumda bıraktı. Lodosun etkisiyle çadırlar uçtu ve tezgahlar devrildi. Esnaf, malzemelerini kurtarmak için çabalarken bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Sultangazi ilçesinde akşam saatlerinde ortaya çıkan şiddetli lodos, pazar esnafını zor durumda bıraktı. Aniden ortaya çıkan lodos rüzgarı, esnafın çadırını uçurarak tezgahlarını devirdi. Bu anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Gazi Mahallesi’nde kurulan bir pazarda akşam saatlerinde, esnaf tezgahlarını toplamak için hazırlık yaparken, ansızın ortaya çıkan şiddetli lodos rüzgarı zor anlar yaşattı. Lodosun etkisiyle çadırlar uçarak esnafın tezgahlarını devirdi. Pazar esnafı, geriye kalan malzemelerini kurtarmak için mücadele etti. Olay, cep telefonu kamerası tarafından kaydedilen görüntülerle belgelenmiştir.

Mahsur kalanlara yol üzerinde kumanya yardımı

Sıradaki haber:

Mahsur kalanlara yol üzerinde kumanya yardımı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.