h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Talas Belediyesi, personeline iş güvenliği eğitimleri vermeye başladı!

Talas Belediyesi, personeline iş güvenliği eğitimleri vermeye başladı!

Talas Belediyesi, çalışanlar için iş sağlığı ve güvenliği eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. İkinci grupta 2 gün süren programda, işyerinde dikkat edilmesi gereken güvenlik konuları ve alınacak önlemler, ayrıca olumsuz durumlarda sergilenecek davranışlar paylaşıldı.

Talas Belediyesi, çalışanlarına yönelik eğitim programlarını sürdürüyor. Daha önce iletişim, halkla ilişkiler ve mevzuat konularında çeşitli eğitimler düzenlenen belediye personeline şimdi de iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim veriliyor.

Talas Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde, İş Yeri Hekimi Dr. Ahmet Karaağaç tarafından iş yerinde dikkat edilmesi gereken iş güvenliği konuları ve çalışma sırasında alınması gereken tedbirler ele alındı.

Eğitim programı, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde 2 gün boyunca devam etti. Ayrıca, karşılaşılabilecek olumsuz durumlarda sergilenmesi gereken uygun tutum ve davranışlar da katılımcılara aktarıldı.

Kayak yapmadan önce eğitim almanın önemi

Sıradaki haber:

Kayak yapmadan önce eğitim almanın önemi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.