h Dolar 34,0956 % 0.17
h Euro 38,0820 % 0.17
h Sterlin 45,3352 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,82 %0,14
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Talas ilçesinde ünlü müzisyen Tevfik Soyata’dan muhteşem bir müzik dinletisi

Talas ilçesinde ünlü müzisyen Tevfik Soyata’dan muhteşem bir müzik dinletisi

Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti, ünlü tanburi Tevfik Soyata'nın da katıldığı bir program düzenledi. Türk müziğine ait eserlerin icra edildiği gecede Soyata, büyük alkış aldı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da konuşmasında musiki cemiyetini ve Soyata'yı övdü. Programa katılanlar da güzel bir gece geçirdiklerini belirtti. Gecenin sonunda Soyata, hayatı ve eserlerini anlatan bir kitabı sevenlerine imzaladı.

Türk müziğinin önemli isimlerinden tanburi Tevfik Soyata’nın kurucusu olduğu Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti, özel bir gece düzenledi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın önderliğinde gerçekleşen etkinlikte, ünlü tanburi Tevfik Soyata ve saz arkadaşları tarafından hicaz makamından nihavente dolu bir program icra edildi. Türk müziğinin sevilen eserlerinin yanı sıra Tevfik Soyata’nın kendi bestelerinin de seslendirildiği geceye, müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Programın sonunda konuşan Başkan Yalçın, Talas Musiki Cemiyeti’nin unutulmayacağını vurgulayarak, Tevfik Soyata ve saz arkadaşlarına teşekkür etti. Ünlü tanburi Tevfik Soyata da duygulu bir şekilde Başkan Yalçın’a teşekkür ederek, uzun süre birlikte olma dileğinde bulundu. Programa katılan müzikseverler, geceyi çok güzel bulduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Gecenin sonunda Tevfik Soyata, Talas Belediyesi tarafından hazırlanan hayatı ve eserlerini içeren kitabını sevenleri için imzaladı.

Uludağ’da 500 TL’lik çorba olayı büyük yankı uyandırmıştı

Sıradaki haber:

Uludağ’da 500 TL’lik çorba olayı büyük yankı uyandırmıştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.