h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Sakarya’da bir ilk olan bir işletme, tantuni ve döner lezzetlerini bir araya getirerek müşterilere sunuyor. Katık Döner adındaki bu işletmenin açılışında, yağışlı havaya rağmen büyük bir ilgi ve izdiham yaşandı. “Bir alana bir bedava” kampanyasının da sunulduğu açılışta, işletmeye gelenlerin bir kısmı dışarıya kadar taştı.

İşletmenin ortaklarından Erdinç Zorlu, endüstri mühendisliği geçmişinden hareketle hizmet sektörüne atıldığını söyledi. Serdivan ilçesinde hizmet vermeye başlayan işletmelerinin, tantuni ve döneri bir arada müşterilere sunduğunu belirtti. Zorlu, işlerindeki aşk ve tutku sayesinde işletmelerinin tıklım tıklım dolu olduğunu ve yağışlı havaya rağmen yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. Ayrıca, her yıl geleneksel olarak düzenlenecek “bir alana bir bedava” kampanyasını duyurdu.

İki ayrı lezzeti bir araya getiren bu konseptin Sakarya’da ve hatta Türkiye’de bir ilk olduğunu sözlerine ekleyen Zorlu, müşterileri et ve tavuk tantuni ile et ve tavuk döner lezzetlerini tatmaya davet etti. Bir müşteri ise işletmenin lezzetlerini deneyimlediklerini ve çok beğendiklerini belirtti.

Katık Döner’in sahibi Oğuzhan İpçioğlu ise bu işi 11 yıldır yaptığını ve Erdinç Zorlu ile farklı bir konsepte geçerek iki markayı birleştirdiklerini söyledi. Tantuni ve döneri aynı konsept altında sunan bu işletmenin Sakarya’da bir eşi daha olmadığını ve bu konseptle devam etmeyi planladıklarını ifade etti. İpçioğlu, “bir alana bir bedava” kampanyasıyla açılışlarını gerçekleştirdiklerini, hava şartlarının müsaade etmemesine rağmen yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirtti.

Yeni açılan işletmenin müşterilere olan yoğun ilgisi dikkat çekti.

Ataşehir’de gerçekleşen silahlı kuyumcu soygunu, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Sıradaki haber:

Ataşehir’de gerçekleşen silahlı kuyumcu soygunu, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.