h Dolar 34,0811 % 0.18
h Euro 38,0850 % 0.18
h Sterlin 45,3767 % 0.1
h Altın (Gr) 2.841,56 %0,44
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Tarım ve hayvancılık sektörü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Tarım ve hayvancılık sektörü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Erzincan'da tarım ve hayvancılık sektörü hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın önderliğinde yapılan toplantıda, Erzincan'da kurulacak toplu seracılık bölgeleri, TKDK İPARD 3 proje çağrısı kapsamında yapılacak projeler, Erzincan Dermason fasulye çeşidinin coğrafi işaret tescili, yerel ürünlerin reklam ve tanıtım çalışmaları gibi konular ele alındı. Ayrıca, köyde yaşam projesi ve pazar payını artırma çalışmaları değerlendirildi.

Erzincan’da tarım ve hayvancılık sektörüyle ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Erzincan’daki kurum ve kuruluş temsilcileri, Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci başkanlığında Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde bir araya geldi. Toplantıda, Erzincan’da kurulacak yeni toplu seracılık bölgelerinde yapılacak faaliyetler, TKDK İPARD 3 proje çağrısı kapsamında gerçekleştirilebilecek projeler, Erzincan Dermason fasulyesinin coğrafi işaret tescilinin alınması, “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesinin geliştirilmesi, coğrafi işaretli ürünler arasında yer alan Erzincan Tulum Peyniri gibi yöresel ürünlerin reklam ve tanıtım çalışmalarıyla pazar payının artırılmasına yönelik yapılan ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

Refahiye’de Vali Aydoğdu, köy muhtarlarıyla buluştu ve önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Sıradaki haber:

Refahiye’de Vali Aydoğdu, köy muhtarlarıyla buluştu ve önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.