h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Tarsus Belediyesi, işçilere yaptığı zam ile dikkat çekiyor!

Tarsus Belediyesi, işçilere yaptığı zam ile dikkat çekiyor!

Tarsus Belediyesi, kadrolu işçiler için 2024 yılı toplu sözleşme görüşmelerinde rekor bir zam kararı aldı. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile DİSK Genel İş Sendikası tarafından imzalanan sözleşme ile kadrolu işçilere yüzde 100 oranında maaş artışı yapıldı. Bozdoğan, belediyenin çalışanlarıyla birlikte başarıya imza attıklarını belirterek, tüm kadrolu işçilere hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Tarsus Belediyesi, kadrolu işçilere yönelik 2024 yılı toplu sözleşme görüşmelerini tamamladı ve bu görüşmeler rekor bir zamla sonuçlandı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve DİSK Genel İş Sendikası arasında imzalanan sözleşme ile kadrolu işçi maaşlarına yüzde 100 oranında artış yapıldı.

Tarsus Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, kadrolu işçiler tarafından memnuniyetle karşılanan bir zam kararıyla sonuçlandı. İmzalanan anlaşma ile 2024 yılında kadrolu işçilere sunulacak ücretlerde yüzde 100 zam yapılarak önemli bir iyileştirme sağlandı.

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yeni toplu sözleşmeye imza atmalarının hayırlı olmasını temenni etti. Belediyecilik hizmetlerinde başarı elde ettiklerini belirten Bozdoğan, “Bu başarıyı tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Eğer çalışanlar gece gündüz demeden soğuk kış günlerinde veya sıcak yaz aylarında fedakarca çalışıyorsa, biz de haklarını teslim etmeliyiz. DİSK Genel İş Sendikası ile belediyemiz arasında 4857 sayılı kanuna tabi kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesi yapılarak yüzde 100 zam yapılmıştır. Artan enflasyon ve ekonomik zorluklar karşısında tüm işçilerimizin yanındayız. Tüm kadrolu işçi personellerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar’da Sağlık Endüstri Bölgesi’nde faaliyetler hız kesmeden ilerliyor

Sıradaki haber:

Afyonkarahisar’da Sağlık Endüstri Bölgesi’nde faaliyetler hız kesmeden ilerliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.