h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’ya tebrik!

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’ya tebrik!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı tebrik etti. Kurtulmuş, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Gezeravcı'yı Milli Uzay Programı kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderilecek ilk Türk astronot olarak nitelendirerek başarılar diledi. Kurtulmuş ayrıca, bu tarihi yolculukta emeği geçen herkese teşekkür etti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı’yı tebrik etti. Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Uluslararası Uzay İstasyonu’na gönderilecek olan Gezeravcı’ya başarılar diledi. “Milli Uzay Programı kapsamında gerçekleştirilecek bu önemli görevde yer alacak olan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı’yı en içten duygularımla tebrik ediyor, bilimsel çalışmalarında büyük başarılar elde etmesini diliyorum. Bu tür büyük atılımlar, Türkiye’nin geleceğine yön veren ve gençlerimize ilham kaynağı olan bir ışık olarak ortaya çıkıyor. Bu tarihi yolculukta Türk bayrağımızı gururla dalgalandıran ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Adana Valisi Kocaispir: “Cumhurbaşkanımıza, Adana’nın anahtarını teslim edeceğiz”

Sıradaki haber:

Adana Valisi Kocaispir: “Cumhurbaşkanımıza, Adana’nın anahtarını teslim edeceğiz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.