h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Tüm Gözler İlk Toplantıyla İlgili İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’na Çevrildi!

Tüm Gözler İlk Toplantıyla İlgili İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’na Çevrildi!

Çanakkale'de, "İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu"nun 2024 yılı ilk toplantısı gerçekleşti. Vali İlhami Aktaş ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, önümüzdeki yıl yapılacak tanıtım etkinlikleri ve festivaller hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Çanakkale'nin turizm potansiyelini artırmak amacıyla sosyal medya stratejisi ve alternatif turizm önerileri değerlendirildi. Vali Aktaş, kurul üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çanakkale’nin tanıtımını daha etkin hale getirmek ve iletişim süreçlerini güçlendirmek amacıyla oluşturulan “İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu”, 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, Turizm Operasyon ve Geliştirme Ajansı Destinasyon Müdür Yardımcısı Sena Elif Gözgü, Turizm Operasyon ve Geliştirme Ajansı Destinasyon Direktörü Mehmet Aydın Demir, turizm sektöründen temsilciler ve İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyeleri toplantıya katıldı. Toplantıda, 2024 yılında Çanakkale dışında yapılacak tanıtım, festival ve etkinliklerin planlaması hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Çanakkale’nin turizm potansiyelini artırmak ve sürdürülebilir bir iş birliği modeli geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, sosyal medya stratejisi, alternatif turizm önerileri ve İstanbul’da düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Vali Aktaş, toplantıda yapılan çalışmaların önemli olduğunu ve Çanakkale’nin tanıtımı için birlikte çaba gösterdiklerini belirtirken, İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyelerine teşekkür etti ve başarılar diledi. Toplantı katılımcıların görüş alışverişiyle sona erdi.

Kırklareli’nde 55 bin 120 öğrenci karne heyecanını yaşadı!

Sıradaki haber:

Kırklareli’nde 55 bin 120 öğrenci karne heyecanını yaşadı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.